Woondecoratie

Uniek vakmanschap

Wilt u woondecoratie die niemand anders in huis heeft? Dan helpen wij van Indeco Design u graag. Wij ontwerpen en produceren unieke houten woondecoratie. Of het nu gaat om tafels of een sieradenhouder, bij ons kunt u terecht. Onze woonartikelen worden ook wel gekenmerkt als robuust, trendy en handgemaakt. U haalt dan ook echt een blikvanger in huis wanneer u een van onze producten aanschaft. Wij bieden u een standaardcollectie, maar maken ook producten naar wens. Wat kunnen wij voor u doen?

Geen standaard woondecoratie

In onze webshop kunt u onze standaardcollectie vinden. Ondanks het feit dat deze producten hetzelfde ontwerp en afmetingen hebben, is ieder artikel uniek. Omdat wij met hout werken en ieder stuk hout anders is, zijn onze woonartikelen dat dus ook. In onze standaardcollectie vindt u onder meer kapstokken en sieradenhouders, maar ook spiegels en bloembakken. Zoekt u andere woondecoratie? Of vindt u bij ons niet de afmetingen of het model waar u naar zoekt? Dat is geen enkel probleem. Wij maken namelijk ook woonartikelen op maat. Vertel ons uw wensen en wij vertellen u wat er mogelijk is.

Woondecoratie

Waarom Indeco Design?

Voor woondecoratie kunt u iedere willekeurig meubelzaak in uw regio binnenstappen. Hier vindt u echter vaak woonartikelen die u in veel Nederlandse huiskamers terugvindt. Dit is niet het geval bij Indeco Design. Bij ons koopt u geen massaproduct, maar profiteert u van de vele voordelen die wij u te bieden hebben:

  • Wij bieden kwaliteit. Door zelf het productieproces in handen te houden, kunnen wij kwaliteit garanderen.
  • U vindt bij ons een standaardcollectie en tevens maatwerk.
  • Onze woonartikelen kunt u online bestellen en thuis laten bezorgen.
  • Wij hebben een ruim assortiment aan decoratiestukken.
  • Woondecoratie van ons bedrijf is altijd uniek.

Waarmee kunnen wij helpen?

Wilt u graag meer informatie over onze woondecoratie? Of wilt u meer weten over het op maat laten maken van onze producten? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 0591-785755. Van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 10.00 staan onze medewerkers graag voor u klaar. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze contactpagina invullen of een e-mail naar info@indecodesign.nl sturen. Indeco Design is hét adres wanneer u op zoek bent naar unieke woondecoratie.

X
Indeco Design
0

Your Cart