Woonaccessoires

Bijzondere woonaccessoires

Op zoek naar woonaccessoires die niemand anders in huis heeft staan? Dan kunt u terecht bij Indeco Design. Wij gebruiken verschillende houtsoorten voor het maken van onze producten. Omdat ieder stuk hout anders is, is geen enkel van onze woonartikelen hetzelfde. Zelfs wanneer u bijvoorbeeld een aantal theelichthouders bij ons aanschaft, zult u (kleine) verschillen zien. Tevens kunnen wij ook producten naar wens maken. Heeft u bepaalde afmetingen in gedachte en vindt u deze niet in onze standaardcollectie? Neem dan contact op. Wij bespreken graag met u wat er mogelijk is.

Ons aanbod

U vindt bij ons een ruime keuze aan woonaccessoires. Zo bieden wij u een standaardcollectie. Dit zijn producten die een standaardontwerp, en dus ook standaardafmetingen, hebben. Deze woonartikelen kunt u direct online bij ons bestellen. Wilt u graag een woonartikel geheel naar wens laten maken? Ook dat is bij Indeco Design mogelijk. U kunt bij ons terecht voor onder meer:

  • Spiegels
  • Plantenbakken
  • Kaarsenhouders
  • Boomstam bijzettafels
  • poefen

Dit is maar een greep uit ons aanbod. Wilt u hier graag meer over weten? Ontdek dan snel ons complete assortiment aan woonaccessoires en bezoek onze webwinkel.

Woondecoratie

Wij leveren kwaliteit

Wanneer u kiest voor de woonaccessoires van Indeco Design, dan kiest u voor kwaliteit. Wij regelen het gehele productieproces zelf. Dit begint al bij de materiaalkeuze. Ieder stuk hout wordt dan ook met zorg door ons uitgekozen. Ook het ontwerp en het vervaardigen doen wij zelf. Hierdoor zijn wij in staat om de kwaliteit van onze woonaccessoires te waarborgen. Op deze manier voldoet niet alleen onze standaardcollectie aan onze hoge kwaliteitseisen, maar ook het product dat wij voor u op maat maken.

Heeft u nog een vraag?

Wilt u graag meer informatie over onze woonaccessoires? Of heeft u nog een andere vraag voor ons? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur kunt u ons telefonisch bereiken op 0591-785755. Onze medewerkers helpen u graag verder. Ook kunt u ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@indecodesign.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons. Naar welke woonaccessoires bent u op zoek?

X
Indeco Design
0

Your Cart