Woonaccessoires Wijk bij Duurstede

Unieke natuurproducten; woonaccessoires, decoraties en meubels

Op zoek in Wijk bij Duurstede naar natuurlijke woonaccessoires, de landelijke stijl? Dan kiest u bij Indeco Design voor een uniek product. Bij ons is geen enkel product precies gelijk. Het bijzondere aan onze stijl is dat veelal gebruik wordt gemaakt van diverse soorten en vormen van boomstammen. Dat maakt het product natuurlijk totaal anders dan de machinaal geproduceerde meubelstukken.

Woonaccessoires Wijk bij Duurstede

Wilt u in Wijk bij Duurstede dus echt iets onderscheidends? Kies dan voor detail, uniek- en schoonheid van moeder natuur. Heeft u op de site onze geweldige boomstam hanglamp of een boomstam bijzettafel gezien en wil deze direct bestellen? Dan kan dat rechtstreeks en heel eenvoudig in onze fascinerende webshop die te vinden is op indecodesign.nl.

Wat zijn de kenmerken van onze handgemaakte woonartikelen?

In de eerste plaats natuurlijk het unieke karakter van het hout met al zijn knoesten, scheuren en vormen. De boomstam voor uw product wordt zorgvuldig geselecteerd, is afkomstig van privé landgoederen en door ons zelf gemaakt in Nederland. U heeft dus een volledig Nederlands product in handen. Stevig en robuust, met een onderscheidende uitstraling. Het hout proberen we zo min mogelijk te bewerken. Hierdoor blijft de unieke natuurlijke uitstraling behouden. Deze wordt bijna altijd ervaren als warm en gezellig.

Woonaccessoires Wijk bij Duurstede

Combineren met boomstam producten

U kunt onze houten kapstok bijvoorbeeld als los object gebruiken. Wilt u combineren met andere toepassingen van een boomstam? Dan vindt u in ons online assortiment de volgende mogelijkheden; een unieke wandspiegel ernaast, of een prachtige schoenenrek met led-verlichting eronder. Zo krijgt uw hal in Wijk bij Duurstede een eenheid, gezelligheid en geeft het leven.

Woonaccessoires Wijk bij Duurstede

Een ander voorbeeld is een lage boomstam salontafel in combinatie met een houten bijzettafeltje of krukje. Een boomlamp op het dressoir of een waxinehouder op uw eettafel. Er zijn talloze mogelijkheden. Surf daarom thuis op uw gemak in Wijk bij Duurstede door onze website en bekijk de aangeboden wanddecoratie, woonaccessoires, meubels en verlichting.

Op maat gemaakt voor u in Wijk bij Duurstede

Maatwerk kan voor u in Wijk bij Duurstede misschien ook een optie zijn en uitkomst bieden. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Veel is mogelijk doordat wij onze eigen werkplaats hebben, zelf ontwerpen en met vele houtsoorten werken.

X
Indeco Design
0

Your Cart