Woonaccessoires Wierden

Geen fabrieks product!

Bent u in Wierden aan het zoeken naar unieke houten meubels of vele mooie ambachtelijke, originele producten voor in of rondom uw woning? Indeco Design is voor u daar. Wij bieden een ruim assortiment aan woonartikelen die we vaak zelf ontwerpen en maken. Bij ons zult u nooit een in massa geproduceerde boomstam tafel op wielen of tuinverlichting op zonne energie vinden of een product wat u in elke willekeurige meubelwinkel in Wierden kunt kopen.

Onze woonaccessoires of meubels kunt u eenvoudig online bestellen via onze webshop. Dat gaat simpel en is veilig. Ondervindt in Wierden het plezier van online shoppen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan op het gemak het aanbod en surf door onze webshop.

Woonaccessoires Wierden

Service in Wierden?

Wij van Indeco Design hebben klanttevredenheid bovenaan staan. Wij besteden daarom heel veel aandacht aan ontwerp, duurzaamheid, afwerking en kwaliteit. Ook kunt u in Wierden bij ons terecht voor op maat gemaakte items. Zo biedt bijvoorbeeld onze lampenwinkel naast de standaardlampen in ons aanbod, ook de mogelijkheid om verlichting naar eigen inzicht te laten ontwerpen. Dit kunnen wij u garanderen omdat wij niet alleen de artikelen zelf maken, maar ook het design en de keuze voor het materiaal voor eigen rekening nemen. Ieder meubelstuk van Indeco Design is niet alleen origineel en duurzaam, maar ook nog eens heel betaalbaar.

Woonaccessoires Wierden

Indeco Design kan u helpen bij:

Indeco Design is meer dan een gewone meubelwinkel. Inspireert landelijke stijl u? Houdt u van natuurlijke unieke woonproducten? Van bijzondere woondecoratie tot karaktervolle houten meubels tot wanddecoratie, wij bieden het aan of kunnen het maken. Kort samengevat, bij Indeco Design heeft u;

– geen serie producten
– een specialist in maatwerk
– vele mogelijkheden doordat wij met vele houtsoorten werken
– een persoonlijke service zoals het hoort, doordat wij alles in eigen beheer hebben
– een unieke webshop waarin wij meubels online, lampen online en woonaccessoires online aanbieden

Woonaccessoires Wierden

Hoe kunnen wij assisteren in Wierden?

Indien u uitgebreide informatie wilt over datgene wij voor u kunnen betekenen in Wierden. Bel ons en bespreek uw wensen persoonlijk. Lukt dit even niet, is mailen of het online contactformulier invullen ook een optie. Alle info hierover kunt u vinden op onze site onder het kopje ‘contact’.

Naar welke woonaccessoires u ook in Wierden zoekt, Indeco design wil het graag voor u maken.

X
Indeco Design
0

Your Cart