Woonaccessoires Vlaardingen

Niet een standaard selectie!

Wilt u in Vlaardingen niet een standaard kast, tafel of een woonaccessoire van Neckermann of Ikea in uw woning ? Indeco Design biedt uitkomst, want wij bieden een grote collectie woonartikelen en woonaccessoires aan die allemaal uniek zijn. We werken met diverse soorten hout voor het produceren van eigen ontworpen designstukken, waardoor er vele mogelijkheden zijn. Doordat ieder blok hout anders is, is geen één van onze woonproducten identiek.
Woonaccessoires Vlaardingen
Indeco Design biedt naast het assortiment, ook maatwerk aan voor eigen wensen en ideeën. Hebt u andere afmetingen in gedachte en vindt deze niet in onze standaard collectie, wij kunnen het maken. We bespreken graag wat uw eigen wensen zijn en naar aanleiding daarvan gaan wij aan het werk. Ook indien u bij ons bijvoorbeeld houten woonaccessoires bestelt via onze meubelwinkel, ontvangt u een stuk dat echt uniek is. In Vlaardingen of waar in Nederland dan ook, zult u niet exact hetzelfde exemplaar vinden. Dat maakt het ook zo bijzonder!
Woonaccessoires Vlaardingen

Kies voor een goede service in Vlaardingen

Tevredenheid over zowel de designstukken en klanttevredenheid, is voor Indeco Design heel belangrijk. Wij maken niet alleen unieke meubelstukken of woonaccessoires voor uw huis, maar onze artikelen worden ook door ons zelf bedacht. Alles hebben wij in eigen beheer. Om die redenen, kan Indeco in Vlaardingen de kwaliteit en service garanderen die u van ons mag verwachten.

Wij kunnen u helpen bij:

Voor woonmeubelen, houten wanddecoraties of woonaccessoires kunt u iedere willekeurige woonwinkel in uw buurt in Vlaardingen binnengaan. Indeco Design maakt echter aparte woonartikelen voor in en rond uw huis, die u niet zo snel in een fysieke winkel in Vlaardingen zult tegenkomen. Wij bieden u onder andere:

Wanddecoratie hout, bijvoorbeeld een sieradenhouder of houten kapstok.
– Meubelen, waaronder verschillende tafels en krukjes.
– Verlichting, zoals vloerlampen, tafellampen, wand- en hanglampen.
– Tuin & terras, bijvoorbeeld onze prachtige solar buitenverlichting.
– Naast onze vaste collectie kunnen wij ook maatwerk leveren in Vlaardingen.

Nieuwsgierig geworden, bezoek vlug onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Heeft u belangstelling voor één van de woonartikelen of tuinverlichting uit onze standaard collectie en wenst u die graag online aan te schaffen? Dat kan vrij eenvoudig en veilig via onze webshop; www.indecodesign.nl. Wij zijn dan ook niet zomaar een webwinkel!
Woonaccessoires Vlaardingen

Aanvullende info nodig, bel ons!

Heeft u nog extra vragen over het online bestellen of wilt u een offerte? Aarzel niet en bel of mail ons! Online kunt u het hiervoor bedoelde contactformulier invullen of een bericht zenden naar info@indecodesign.nl. Lukt dit even niet, is Indeco Design op werkdagen van 9:00 tot 17:00 te bereiken op tel.(+31) 0591-785755.

Welk persoonlijk, karaktervol woonartikel of accessoire kunnen wij voor u in Vlaardingen maken?

X
Indeco Design
0

Your Cart