Woonaccessoires Ridderkerk

Houten woonaccessoires & woondecoraties

Woonaccessoires zijn in vele woonwinkels in Ridderkerk te verkrijgen. Maar het grote voordeel om woonproducten online te kopen op indecodesign.nl is, dat u in Ridderkerk kunt kiezen uit een uniek aanbod die men nergens in een andere winkel zult vinden. Dit maakt ons assortiment in landelijke- of Scandinavische woonstijl dan ook erg bijzonder. Waarom? Wij werken met massief hout en iedere stam is weer anders. Al onze producten van meubels online tot woonaccessoires online worden gemaakt van pure materialen en een kwaliteit die jarenlang meegaat. Om dit te kunnen blijven waarborgen, doen we alles in eigen huis. Wij bedenken, ontwerpen en fabriceren. Door onze ervaring, vakmanschap, creativiteit en onze eigen twist er aan toe te geven, ontstaan er aparte items die niet iedereen in huis heeft. Er worden daarom geen producten in serie gemaakt.
Woonaccessoires Ridderkerk

Stijlvol en sfeervol wonen

Onze online meubelwinkel heeft een zorgvuldig samengestelde, inspirerende collectie aan verlichting, woonaccessoires, wanddecoratie en houten meubels. Van boomstam hanglamp tot houten kapstok, van boomstam tafel op wielen tot waxinehouder. In de categorie lampen online vindt u prachtige boomstam lampen voor binnen. Voor buiten hebben wij unieke buitenverlichting op zonne energie. Belangstelling in Ridderkerk? Kijk in de webshop en bestel direct de woonaccessoires die uw favoriet zijn. De meeste producten die u op onze site ziet, zijn ook het daadwerkelijke product en direct verkrijgbaar. Heeft u vragen? Bel 0591-785755, wij staan u graag te woord!

Woonaccessoires Ridderkerk

Zeker als het om maatwerk gaat, bent u in Ridderkerk bij ons op het juiste adres

Wij bieden meer dan wat u in onze webshop kunt bestellen. Heeft u een goed idee, helpen we graag verder om het uit te werken tot een prachtig eindproduct. Niet alleen maatwerk voor houten meubels, maar ook voor verlichting, woondecoraties en woonaccessoires kunnen we op basis van uw wensen maatwerk leveren. Elk meubel of accessoire is dan zeer persoonlijk en heeft iets ‘eigens’. Er wordt daarom geen tweede van gemaakt. U krijgt dus echt iets unieks dat alleen u in Ridderkerk heeft! Bij maatwerk is er heel veel mogelijk, vraag hier gerust naar. Wilt u een offerte in Ridderkerk? Mail ons gewoon of neem vrijblijvend telefonisch contact op, schroom niet!

Woonaccessoires Ridderkerk

Service

Wij gaan niet alleen voor de hoogste kwaliteit van onze producten, maar ook in onze persoonlijke dienstverlening. Wij vinden dat elke klant en elke bestelling tot in de puntjes verzorgd moet zijn. Dit vindt u terug in onze werkwijze.

Heeft u wat hulp of advies in Ridderkerk nodig? Geen probleem, onze medewerkers helpen u met veel plezier verder.

X
Indeco Design
0

Your Cart