Woonaccessoires Noordwijk

Niet een gewone collectie!

Bent u in Noordwijk op zoek naar karaktervolle meubels of vele mooie natuurlijke, originele woondecoraties voor in of rond uw woning? Indeco heeft de oplossing.

Indeco Design biedt u een ruim assortiment aan woonartikelen die stuk voor stuk uniek zijn. Zo bieden wij u bijzondere producten, die in geen andere winkel te verkrijgen zijn. Hoe kan dat? Wij ontwerpen en maken namelijk alle items zelf. Dit doen wij met veel passie, ervaring en vakmanschap. Ontdek snel ons uitgebreide assortiment door een kijkje te nemen in onze webwinkel. Hier vindt u een unieke landelijke collectie zoals woonaccessoires, houten meubels, wanddecoratie en allerlei boomlampen. Naast het feit dat wij een vast assortiment hebben, kunnen wij ook maatwerk voor u leveren. Bent u de volgende in Noordwijk?
Woonaccessoires Noordwijk

Servicegericht in Noordwijk?

Indien u in Noordwijk onze expertise inschakelt, dan bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Dit kunnen we garanderen omdat wij alles zelf doen en niets uitbesteden. Wij zoeken daarom het hout zelf uit, maken eigen ontwerpen en hebben de productie in eigen beheer. Hierdoor kan Indeco Design u in Noordwijk die kwaliteit waarborgen en de persoonlijke service bieden die u van ons verwacht.

Indien de natuurlijke vormen van hout en de stoere uitstraling u fascineert, zijn wij dé specialist in Noordwijk die een bijzondere woonaccessoires of meubelstuk kunnen maken, dat niemand anders in Noordwijk heeft staan.
Woonaccessoires Noordwijk

Wat indeco te bieden heeft!

De designstukken die u in onze webwinkel vindt, worden o.a. getypeerd als origineel, robuust, tijdloos en betaalbaar. Dat is ook waar Indeco Design voor staat. Niet alleen meubels online kunt u via de shop bestellen, maar onze collectie biedt ook een ruime keuze lampen online aan. Neem bijvoorbeeld onze boomstam hanglamp, zeg nu eerlijk, wie wil deze prachtige lamp met led-verlichting niet boven de eettafel.

Onze lampenwinkel biedt u nog veel meer bijzonder lampen, zoals tuinverlichting op zonne energie! Nieuwsgierig  hierover geworden? Surf dan snel naar onze webshop of kijk via deze link “solar buitenverlichting” voor meer info. Dit zijn toch geweldige blikvangers voor uw tuin in Noordwijk!

Woonaccessoires Noordwijk
Vindt u een artikel in onze online webshop, maar wilt deze liever in een andere maat? Heeft uzelf een eigen idee? Wij leveren namelijk naast de online collectie ook maatwerk en zetten persoonlijke wensen van onze klanten om in unieke items. Veel is mogelijk in Noordwijk en bespreken dit graag tijdens een informatief gesprek.

Samengevat:

– U vindt bij Indeco geen massa of fabrieksmatige producten.
– wij werken met vele houtsoorten, waardoor de mogelijkheden onbegrensd zijn.
– Liefde voor het vak, passie en dat ziet u terug in alle producten.
– Naast het ‘online assortiment’ ook maatwerk.
– Eigen persoonlijke ideeën in Noordwijk? Wij kunnen dat voor u realiseren!
– Hoge graad van persoonlijke service!
– Duurzaamheid en kwaliteit gegarandeerd.
– Tijdloos en zeker betaalbaar!

Daarom zijn wij meer dan een gewone online meubelwinkel in Noordwijk!
Woonaccessoires Noordwijk

Meer informatie nodig in Noordwijk!

U wilt meer weten over het op maat laten vervaardigen van artikelen in Noordwijk? Graag een offerte of meer info over onze werkwijze? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers, zij staan altijd klaar om u van dienst te zijn. Bel naar 0591-785755 voor een informatief gesprek.

Een andere mogelijkheid is om ons een e-mail te zenden naar het adres dat u bij de contact gegevens aantreft of vul hiervoor het online contact formulier in op de contact pagina van de site. Indeco Design komt zo gauw mogelijk terug op uw bericht.

X
Indeco Design
0

Your Cart