Woonaccessoires Nijmegen

Geen fabrieksmatige productie!

Wilt u geen standaard lamp, houten spiegel of bijzettafel van IKEA in uw woning in Nijmegen? Kies dan voor originele woonartikelen van Indeco Design!

Voor (klein)woonmeubelen en woonaccessoires, kunt u elk willekeurige woonwinkel in uw buurt binnenlopen. Vaak bieden zij massa producten aan die in vele andere fysieke winkels ook te krijgen zijn. Bij Indeco Design niet! Wij ontwerpen en maken zelf onze eigen producten. We zoeken het hout zelf uit dat ons geschikt lijkt voor het item dat wij willen maken. Door het natuurlijke materiaal hout waarmee wij onder andere werken, ontstaan door de authentieke vormen en structuren, aparte items waarvan er maar 1 is.

Benieuwd geworden naar ons aanbod? Ontdek ons ruime assortiment en bekijk snel online onze webshop. Veel cliënten gingen u voor in Nijmegen, gaat u de volgende worden?
Woonaccessoires Nijmegen

Indeco Design doet net dat beetje extra

Wanneer u ons inschakelt in Nijmegen, dan ontvangt u gegarandeerd kwaliteitsproducten. Om die reden zetten wij graag net die extra stappen voor u als klant in Nijmegen. Als u als klant blij verrast bent met de aankoop van ons item, dan is onze missie zeer geslaagd. Bestelt u meubels online of woonaccessoires bij Indeco, dan zult u merken dat ieder artikel net iets anders is dankzij de organische vormen van het hout.
Woonaccessoires Nijmegen
Indeco Design maakt naast de vaste collectie, producten op maat en vervaardigd bijzondere items voor klanten met persoonlijke wensen. Daarom zijn wij meer dan alleen een meubel- of lampenwinkel voor Nijmegen!

Profiteer van onze voordelen in Nijmegen!

Als u voor ons kiest, heeft u de volgende voordelen:

– dat wij woonartikelen naar uw eigen ideeën kunnen realiseren en maatwerk.
– Geen massa, maar unieke stukken maken.
– Onze woonproducten kunt u heel gemakkelijk aanschaffen in onze online winkel.
– Het gehele productieproces in eigen beheer hebben.
– Creatief, inspirerend zijn en passie voor het vak hebben.
– Kwaliteit, tijdloos, duurzaam en betaalbaar zijn.
– Hoge servicegraad en korte communicatielijnen.

Woonaccessoires Nijmegen
Onze populaire producten van dit moment zijn:

Boomstam hanglampen
Boomstam tafellampen
Boomlamp
Boomstam tafel op wielen
Tuinverlichting op zonne energie
Houten bloembak
Houten kapstok
Landelijke spiegel

Heeft u nog vragen of meer uitgebreide informatie nodig?

Indien u graag uitgebreide info wilt over datgene wat wij voor u kunnen betekenen in Nijmegen. Aarzel niet, bel of mail met Indeco Design! U kunt ons contact formulier op onze online webwinkel gebruiken. Wij beantwoorden uw bericht dan zo gauw mogelijk. Telefonisch is Indeco Design bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur op telefoonnr. 0591-785755.

Wij zijn hét adres in Nijmegen, indien u op zoek bent naar originele, unieke woondecoratie en karaktervolle (klein)meubelen.

X
Indeco Design
0

Your Cart