Woonaccessoires Maarssen

Woonaccessoires van Indeco design

Onze robuuste houten woonartikelen geven uw huis in Maarssen een warme uitstraling en zorgen voor een gemoedelijke sfeer. Indeco Design is een webshop vol met natuurlijke materialen. Unieke ontwerpen op een professionele manier gemaakt. Scherpe prijzen en gemakkelijk online te bestellen. Soms komt een interieur nét even iets tekort. Een mooi accessoire is dan snel toegevoegd en kan de woonruimte heel anders doen overkomen. Wij hebben decoratiematerialen die met de hand gemaakt zijn en uw huis in Maarssen een extra mooie look geven. Woondecoratieartikelen zijn o.a.:
Houten spiegels
Houten Kapstokken
Sieradenhouders
Houten plantenbakken
Waxinehouders
Woonaccessoires Maarssen

Woonstijlen en interieurs

Een aantal woonstijlen kunnen met woondecoraties van Indeco Design een andere look geven. Een aantal woonstijlen die hier uitermate geschikt voor zijn:
– Lodge look
– Terug naar de kust
– Country (Landelijk)
– Stoer en landelijk
– Scandinavisch

Al deze woonstijlen kun u met woonaccessoires van hout oppimpen. De natuurlijke en professionele uitstraling van de woondecoraties van Indeco geven dus bijna elk interieur een fijne sfeer. Neem nou bijvoorbeeld de Scandinavische woonstijl. Deze woonstijl is al jaren populair onder veel mensen. De stijl kenmerkt zich door natuurlijke materialen en rustige kleuren. De strakke vormgeving leent zich prima om wat stoere houten woonaccessoires toe te voegen. Een prachtige houten lamp met roestvrij stalen voet of een spiegel met een houten, robuuste lijst geven deze inrichting een perfect aanzien.

De stoere en landelijke stijl heeft een robuuste uitstraling. Er worden veel houten meubelen gebruikt al of niet voorzien van een grijze waslaag. In overleg met de deskundige meubelmakers van Indeco Design kunnen stoere houten meubels gemaakt worden. In combinatie met de woonaccessoires krijgt u de bekende, robuuste, landelijke stijl.
Woonaccessoires Maarssen

Indeco in Maarssen?

Het zijn niet enkel woonaccessoires die aangeschaft kunnen worden maar ook kunt u in overleg met onze professionele medewerkers meubels op maat laten maken. Ook leveren wij dit voor u in Maarssen!

Via de webshop kunnen de houten wanddecoraties, unieke woonaccessoires of andere originele meubelstukken die al in voorraad gemaakt zijn, aanschaffen. Voor scherpe prijzen heeft deze veelzijdige shop ook, verlichting in de vorm van:
Boomstam hanglamp
– Landelijke tafellampen en vloerlampen
– En een breed assortiment wandlampjes
Solar buitenverlichting
– Houten tafels en bijzettafeltjes
– Verrijdbare houten plantenbakken
– Houten waxinehouders

Het is prettig kopen bij onze professionele webshop. Wij hebben passie voor houten meubelen en creativiteit staat hierin voorop. De meubelen en woondecoraties zijn online op een simpele manier aan te schaffen en kunnen worden betaald met veilige betaalmiddelen. De levertijd voor Maarssen is 2 tot 5 werkdagen en via de PostNL website is uw pakket online te volgen.

Neem voor nóg meer inspiratie en informatie een kijkje in de webshop. Hier vindt u ook de bedrijfsgegevens onder rubriek ‘contact’ zoals telefoonnummer, mailadressen en het contactformulier voor aanvragen of offertes.

Onze producten vindt je door het hele land. Interesse in Maarssen? Neem dan gerust contact met ons op!

Indeco Design is gevestigd in Emmen. In de beginjaren genoten we met name bekendheid in de provincies Drenthe, Friesland en Groningen en in steden als Apeldoorn, Assen, Enschede, Hoogeveen, Meppel en Zwolle. Inmiddels genieten we landelijke bekendheid en zijn onze producten over het hele land te vinden. Afgelopen jaar hebben we bestellingen mogen ontvangen uit onder andere: AmsterdamEindhoven, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Middelburg, Hilversum, Breda en Den Bosch.

Nu komen wij in heel Nederland om u te voorzien van hoogwaardige woonartikelen op maat. Wellicht ook in Maarssen!

X
Indeco Design
0

Your Cart