Woonaccessoires Huizen

Unieke woonaccessoires in Huizen?

Bent u in Huizen op zoek naar karaktervolle meubels of vele leuke authentieke, originele stukken voor in of rondom uw woning? Dan kunt u bij Indeco Design terecht. Vakmanschap, kwaliteit, uniek, stoer, robuust en trendy: dat is waar onze producten voor staan. Op onze site treft u een collectie van (klein)meubelen, verlichting, woonaccessoires, tuinartikelen en wanddecoratie hout aan, waarmee u een indruk krijgt over de stijl en het werk van Indeco.
Woonaccessoires Huizen
In onze meubelwinkel vindt u geen massa artikelen of meubelstukken dat iedereen al heeft! Wij kunnen tevens vele woonitems op maat voor u maken. Nieuwsgierig geworden naar het assortiment? Bekijk snel onze webshop en ervaar het gemak van online winkelen!
Woonaccessoires Huizen

Service

Indien u in Huizen zeer tevreden bent met de aanschaf van ons designstuk, is onze opdracht geslaagd. Voldoening over zowel de producten als de tevredenheid over de service, is voor Indeco Design heel belangrijk. Om die reden besteden wij veel aandacht aan kwaliteit, ontwerp, duurzaamheid en afwerking. Wij geloven alleen op deze wijze onze uitstekende kwaliteit te kunnen garanderen en een uniek item te kunnen leveren dat volledig aan uw wensen voldoet. Doordat wij voor iedere klant persoonlijk de tijd nemen, geven wij die service waarin u centraal staat.
Woonaccessoires Huizen

Hierom kiest u voor Indeco!

Op zoek naar unieke en bijzondere woonartikelen, die u in een gewone winkel in Huizen of omstreken niet kunt kopen? Bij Indeco Design  kan het wel! Welke houten meubels of woondecoratie u ook zoekt, bij ons bent u op de juiste plek. Waarom? Omdat wij:

– zelf de producten ontwerpen en maken. Hierdoor hebben wij items die niemand anders heeft!
– het een passie van ons is en niet meedoen aan massa fabricage!
– alles zelf verzorgen, waardoor een hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd kan worden.
– de mogelijkheid bieden om een item naar eigen inzicht of maatwerk te realiseren.
– niet alleen een assortiment aan meubels online hebben, maar ook een ruime collectie lampen online aanbieden.

Ontdek het gemak van online shoppen. Veilig, betrouwbaar en eenvoudig. Als u vandaag nog besteld, wordt het zo snel mogelijk bij uw thuis in Huizen bezorgd.

Kortom, Indeco Design is dan ook niet alleen maar een meubel- of lampenwinkel voor in Huizen!

Waarmee kunnen we ondersteunen?

Heeft u belangstelling voor één van onze items en wilt hier meer over weten in Huizen? Een eigen idee of een offerte nodig? Neem in dat geval contact met ons op. U kunt altijd bellen naar 0591-785755 waar één van onze medewerkers u van dienst zal zijn. Liever even een mail sturen? Dit kan onder; info@indecodesign.nl of via het contact formulier op onze site.

X
Indeco Design
0

Your Cart