Woonaccessoires Houten

Geef een landelijke look met woonaccessoires

In Houten op zoek naar dat ene bijzondere woonaccessoire die uw interieur doet stralen? Wij hebben in onze online meubelwinkel echte unieke blikvangers. Ons woonassortiment bestaat uit natuurlijke woonaccessoires, houten meubelen, verlichting en woondecoratie met landelijke look. Alle online woonartikelen zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor u snel in Houten kunt genieten van uw aankoop.

Woonaccessoires Houten

Geen standaard assortiment of massa producten!

Meubelboulevards en internet worden overspoeld met veel dezelfde woondecoraties en meubelen. De kans dat uw nieuwe lamp of bijzettafel ook bij uw vrienden in de woonkamer staat, is daarom vrij groot. Bij ons is dat anders. Indeco Design koopt geen kant en klare massa producten van groothandels of uit China, maar wij ontwerpen en maken al onze producten zelf, gewoon hier in Nederland. Alles doen wij in eigen huis. Dat spaart veel tijd en zijn niet afhankelijk van derden. Vaak ontwerpen en maken wij items die wij maar éénmalig doen, zodat niet alleen door de vormen van het hout, maar ook het idee hierdoor uniek blijft.

Ons aanbod aan unieke meubels online, brengt u in Houten nu waarschijnlijk snel op ideeën. Doe inspiratie op en bekijk daarom gauw onze woonaccessoires online. Bestel op simpele wijze uw favoriete woonproduct, made in Holland voor een faire prijs.

Woonaccessoires Houten

Originaliteit, Top-service en Duurzaamheid

Onze visie is het, om woonartikelen te maken die net iets anders zijn dan het gewone standaard aanbod. Wij streven er naar dat zoveel mogelijk van onze ontwerpen bij de mensen thuis komen te staan en het woonplezier hierdoor groter wordt. Ongeacht de producten houden wij vast aan ons principe. Hoogwaardige kwaliteit leveren met een ongeëvenaarde service. De verschillende houtsoorten die wij voor onze items gebruiken, worden daarom met zorg door ons zelf uitgekozen en zijn afkomstig uit de Nederlandse bossen en de gereguleerde bosbouw in Europa. Hierdoor kunnen we de kwaliteit blijven garanderen. Of het nu om een boomstam lamp of tafel gaat, wij streven naar optimale klanttevredenheid.

Sterk zijn wij door het maatwerk dat wij leveren. Niet alleen voor meubelen die vaak andere meubelmakers ook wel aanbieden, maar ook voor woonaccessoires, wanddecoratie en verlichting. Neem bijvoorbeeld onze prachtige stoere boomstam hanglamp. Dit is zo’n item die veelal op maat en naar wensen aangevraagd wordt. Maatwerk biedt wat dat betreft de perfecte oplossing zodat ook de woonaccessoires prachtig bij de andere meubels en het interieur passen.

Woonaccessoires Houten

Zelf een leuk idee of wilt u advies in Houten ontvangen?

Heeft u in Houten zelf een idee voor een meubel of woonaccessoire, maak dan uw wensen kenbaar via het contactformulier. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Wij helpen graag en staan voor u klaar in Houten!

X
Indeco Design
0

Your Cart