Woonaccessoires Heerhugowaard

Houten woonaccessoires van Indeco Design

Toevoeging woonaccessoires aan uw interieur

Woonaccessoires in uw interieur kunnen veel toevoegen aan het woongenot in Heerhugowaard. Ze geven plezier om naar te kijken maar kunnen tegelijkertijd functioneel zijn. Zoekt u het in aparte natuurlijke materialen, dan is het zinnig om u te laten inspireren door de webshop van Indeco Design. Wij hebben woonaccessoires en woondecoratie in natuurlijke houten materialen die iets extra’s aan uw interieur in Heerhugowaard kunnen toevoegen. Hout is een stoer materiaal waar accessoires zoals theelichthouders, spiegels en houten plantenbakken prachtig tot hun recht kunnen komen. Onze webshop heeft deze woonaccessoires in voorraad en kunnen er voor zorgen dat er een hele andere sfeer in de woonruimte ontstaat. Ontdek het zelf, hoe u op een simpele manier in Heerhugowaard, door hele kleine toevoegingen aan het interieur, uw huis meer allure geeft.

Natuurlijke woonaccessoires

Houten plantenbakken
Het veelzijdige assortiment bestaat hoofdzakelijk uit natuurlijke materialen. Hout is een veelgebruikt materiaal wat ook voor de plantenbakken wordt toegepast. De houten plantenbakken zijn voorzien van wieltjes zodat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Tijdens de kerstdagen kan deze plantenbak prima als kerstboombak worden gebruikt. Maar een paar mooie grote planten in deze duurzame plantenbak geven het geheel een robuust uiterlijk.
Woonaccessoires Heerhugowaard
Waxinelichthouders
De waxinehouders stralen natuurlijk door de vlammetjes van de kaarsjes al warmte uit. Toch door het houten materiaal is de waxinelichthouder een lust voor het oog. Vooral de waxinehouder met led-verlichting is een product wat de aandacht trekt. Het lichtje zit helemaal tussen het hout en dit geeft een klein, charmant vlammetje.
Woonaccessoires Heerhugowaard
Spiegels
Een houten spiegel is een prachtig pronkstuk in elk interieur. De sfeer door deze spiegels is warm en elegant. De spiegels kunnen in een landelijk en klassiek interieur. Maar ook als eyecatcher in een moderne inrichting zullen deze niet misstaan.
Woonaccessoires Heerhugowaard
Kapstokken
Naast het functioneel gebruik zijn onze kapstokken echte blikvangers, die zeker opvallen. Haal met een houten kapstok in Heerhugowaard een stukje natuur in huis en breng de sfeer en gezelligheid in uw hal.
Woonaccessoires Heerhugowaard
Sieradenhouder
De mooiste juwelen kunt u op deze prachtige sieradenhouder kwijt. Het brengt rust en overzicht in je kamer. Naast het functionele gebruik, geeft het tevens een sfeer van warmte en gezelligheid.
Woonaccessoires Heerhugowaard
Verlichting
Benadruk accenten in uw huis met de juiste verlichting. Zo verhoogt u het wooncomfort en/of woongenot. Ontdek in onze collectie, welke aparte lampen u leuk kunt combineren, passend bij uw smaak en inrichting.

Kijk bijvoorbeeld eens naar één van onze bestsellers; de boomstam hanglamp. Zeg eerlijk, dit is toch een prachtig item? Want zelfs het beste interieur is onvoltooid als de verlichting niet klopt.
Woonaccessoires Heerhugowaard
Een ander voorbeeld is onze eigen ontworpen solar buitenverlichting voor de tuin. Met deze lampen heeft u snel en eenvoudig, unieke tuinverlichting zonder grote installatie problemen. Speciaal voor gezellige avonden zorgen onze decoratieve solarlampen voor een ideale sfeer in Heerhugowaard. Het is een aanwinst voor buitenshuis. De natuurlijke uitstraling kan in elke stijl tuin worden toegepast.
Woonaccessoires Heerhugowaard

Waarom Indeco Design in Heerhugowaard?

Indeco Design heeft passie voor natuurlijke woonmaterialen. Uw woonruimte in Heerhugowaard wordt sfeervol en vriendelijk ogend van de materialen die toegepast worden. Alle producten zijn met de hand gemaakt, dus geen massaproduct maar uniek in zijn soort. Gespecialiseerd in maatwerk en niet geheel onbelangrijk, is het veilig online kopen en betalen. Kijk voor meer inspiratie op de website en verbaas u over het mooie, natuurlijke assortiment.

Graag meer weten?

Wilt u graag meer info over mogelijkheden in Heerhugowaard of heeft u nog een vraag over onze werkwijze? In dat geval kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij staan voor u klaar om vragen te beantwoorden. Bellen kunt u naar nummer: 0591-785755 en een e-mail kunt u naar: info@indecodesign.nl toesturen.

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste woonaccessoires in Heerhugowaard.

X
Indeco Design
0

Your Cart