Woonaccessoires Goes

Geen massa product, maar unieke items!

Wilt u unieke meubelstukken of woonaccessoires voor uw huis in Goes? Indeco Design helpt u graag verder. U vindt bij ons niet alleen een ruim assortiment aan woondecoratie en meubels, maar onze online webshop heeft ook een ruime collectie aan lampen.
Woonaccessoires Goes
Naast het feit dat wij een standaard collectie online hebben, kan Indeco ook maatwerk artikelen voor u ontwerpen in Goes. Door onze ervaring te combineren met uw ideeën krijgt u een item, die uniek en zeer persoonlijk is. Wanneer u één van onze producten aanschaft,  haalt u een echte eyecatcher in huis, die apart, natuurlijk en origineel is. Ook voor buitenshuis hebben wij items ontworpen. Neem bijvoorbeeld onze solar buitenverlichting, dit zijn toch prachtige stukken? Bent u onze volgende klant in Goes?
Woonaccessoires Goes

Kies voor kwaliteit in Goes

Indeco Design gebruikt diverse houtsoorten uit Europa en het tropische regenwoud, waarbij wij de beste kwaliteit uitzoeken. De mogelijkheden om mooie, aparte items te maken zijn hierdoor groot. Wanneer u als klant zeer tevreden bent met de aankoop van ons artikel, dan is onze missie geslaagd. Indeco wil uitsluitend tevreden klanten en een perfecte service is dus voor ons heel vanzelfsprekend.

Als het authentieke karakter van hout en de rustieke uitstraling u blijft aanspreken, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken bijzondere items die je niet in elke woonkamer tegenkomt. Daarnaast heeft u bij Indeco de mogelijkheid om een artikel naar eigen inzicht te laten maken. Wij maken dit in Goes mogelijk!

Woonaccessoires Goes

Wat heeft Indeco te bieden?

Wanneer u zoekt naar houten meubels, verlichting of wanddecoratie in Goes, dan kunt u elke gewenste meubelzaak of lampenzaak binnenstappen. Op zoek naar een echte blikvanger, iets wat niemand heeft, moet u echter bij ons zijn. Wij hebben o.a. in ons assortiment opgenomen:

– Diverse soorten verlichting, bijvoorbeeld tuinlampen, maar ook wand-, vloer-, hang- en tafellampen.
– Aparte diverse soorten spiegels.
– Originele meubels, waaronder krukken, poefen en (bijzet)tafels.
– Woonaccessoires, zoals theelichthouders, boom-/ plantenbakken.
Wanddecoratie hout, bijvoorbeeld sieradenhouder, houten kapstokken.
Woonaccessoires Goes

Interesse gewekt in Goes? Wilt u inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje in onze webwinkel en vindt daar alle woonartikelen die wij online aanbieden.

Heeft u nog vragen of extra info nodig?

Heeft u nog een verzoek of vraag aan ons? Dan kunt u natuurlijk contact opnemen. Vul hiervoor het online contact formulier in op de contactpagina van onze site. U ontvangt dan zo vlug mogelijk antwoord. Telefonisch is Indeco Design te bereiken op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 0591-785755 of via de mail: info@indecodesign.nl.

Kortom, voor bijzondere karaktervolle items in Goes, zit u bij Indeco Design goed!

X
Indeco Design
0

Your Cart