Woonaccessoires Doetinchem

Landelijke woonaccessoires nodig? Liever geen massa producten?

Wanneer u in Doetinchem op zoek bent naar woonaccessoires of woondecoratie en geen standaard artikel van IKEA? Houdt u van originaliteit en landelijke stijl? Indeco Design is dé expert in het maken van karaktervolle houten meubels en  originele woonaccessoires.
Woonaccessoires Doetinchem
Stoer, robuust en trendy, zijn zo een paar van die specifieke kenmerken die de producten van Indeco uitstralen. Elk stuk dat wij leveren is uniek, omdat elk stuk hout nooit hetzelfde is. Hiervoor gebruikt Indeco Design verschillende houtsoorten uit Europa, waarbij de kwaliteit niet uit het oog verloren wordt. Door onze jarenlange ervaring, creativiteit en passie, maken wij telkens weer nieuwe items, dat prachtige blikvangers zijn voor in en rond het huis. Daarom vindt u bij ons dan ook alleen producten die u niet snel in andere winkels in Doetinchem zult tegenkomen.

Van  verlichting tot wanddecoratie, wij bieden een ruim assortiment aan woonproducten. Bekijk snel onze online meubelwinkel en ontdek ons aanbod. Heeft u bepaalde afmetingen in gedachte en treft u deze niet in onze standaard collectie? Wij kunnen voor u in Doetinchem ook woonaccessoires en andere meubelstukken op maat maken. Of heeft u zelf een eigen idee? Vertel uw wensen en op basis daarvan gaan wij het designstuk realiseren.
Woonaccessoires Doetinchem

Ons aanbod:

Wanneer u voor ons kiest, profiteert u van de volgende voordelen;

  • Van het ontwerp tot het eindproduct, wij hebben alles in eigen hand. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit en persoonlijke service garanderen waar Indeco voor staat en die u van een specialist mag verwachten.
  • Indeco biedt in een professionele webshop woonaccessoires online, lampen online en meubels online aan.
  • Doordat wij met vele verschillende houtsoorten werken, zijn er onbegrensde mogelijkheden om bijzondere items voor u te maken.
  •  Wilt u maatwerk in Doetinchem? Geen probleem, vele klanten gingen u al voor!
  • Onze producten zijn van hoge kwaliteit, tijdloos, duurzaam en ook nog eens betaalbaar!

Woonaccessoires Doetinchem

Meer info in Doetinchem nodig, neem contact met ons op!

Wilt u in Doetinchem meer info over maatwerk? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers, zij staan altijd klaar om u van dienst te zijn. Bellen of mailen? Dat kan. U vindt al onze contactgegevens in onze webshop of klik hier voor alle info.

Iets aparts aan houten wanddecoratie in Doetinchem nodig? Wij van Indeco Design helpen u graag verder!

X
Indeco Design
0

Your Cart