Woonaccessoires Diemen

Woonaccessoires met een landelijk karakter

Wilt u meer sfeer aanbrengen in uw woning in Diemen? Landelijke woonaccessoires en meubels zijn weer helemaal in. Het straalt warmte en rust uit waar we eigenlijk allemaal naar op zoek zijn. De natuur is met een paar van onze landelijke items al voelbaar in uw huis.

Woonaccessoires Diemen

Indeco Design is gespecialiseerd in het maken van landelijke meubelen en woondecoraties op maat. Neemt u gerust een kijkje op onze prachtige website en vindt hier uw droom item wat wij hebben gemaakt. Het zijn unieke meubelstukken, die niet in massa gemaakt worden.

Wat er op onze website staat, is niet het enige dat wij voor u kunnen maken. Heeft u zelf een idee of een ontwerp, dan kunnen wij dit voor u in Diemen realiseren. Maatwerk is altijd leuk, niets is ons te gek en gaan elke uitdaging aan.

Wij bieden een zeer breed assortiment aan in onze online meubelwinkel. Een kleine greep uit onze collectie wanddecoratie, woonaccessoires, meubels, verlichting en tuin:

Houten Spiegels

Spiegels hebben een driedubbele functie in huis. In de eerste plaats om er zo nu en dan in te kijken. Daarnaast maakt het een kamer ruimer en lichter. Tot slot kan een mooi of een origineel design van grote waarde zijn voor u zorgvuldig uitgezocht interieur. Kijk in onze collectie en vindt daar uw droom houten spiegel. Niet de juiste afmeting? Geen probleem, de spiegels kunnen in ieder gewenste maat gemaakt worden. Zo krijgt u in Diemen de perfecte passende spiegel voor uw huis!

Woonaccessoires Diemen

Houten kapstokken

Onze houten kapstokken zijn ware pronkstukken in de hal, slaapkamer of badkamer om handdoeken of kleding aan op te hangen. Op de website bieden we diverse lengtes aan en zelfs met ingebouwde led-verlichting. Uw ruimte in Diemen zal hierdoor sfeervoller en warmer aanvoelen.

Solar lampen voor de tuin

Met onze unieke buitenverlichting, heeft u in Diemen snel en eenvoudig decoratieve lichtaccenten in uw tuin. Deze tuinlampen werken op zonne-energie. Bedoeld voor oriëntatie licht langs paden,  uw oprit, tuinterras of vijver. Ook voor gezelligheid en om de sfeer extra te benadrukken, passen onze solar boomstammen perfect in een natuurlijke omgeving. Hierdoor krijgt uw tuin in Diemen nog meer uitstraling.

Boomstam bijzettafels

Het mooie van deze (bijzet)tafels zijn de authentieke vormen van het hout. Net als het zo uit het bos komt! Vaak heeft u deze dan ook levenslang, hoe ouder het wordt, hoe mooier. Het is een onmisbaar meubelstuk en ideaal voor zowel grote als kleine ruimtes. Ze nemen vaak niet veel plaats in en zijn multifunctioneel te gebruiken. Iets voor u een boomstam tafel op wielen in Diemen, een boomstam tafel op wielen?

Diverse soorten binnenverlichting

Om het woongenot nog meer te verhogen is verlichting van essentieel belang. Ontdek in onze collectie, welke aparte lampen leuk te combineren zijn, passend bij uw smaak en inrichting. Haal in Diemen met onze boomstam lampen iets unieks en een stukje natuur in huis.

Woonaccessoires Diemen

Interesse in Diemen voor onze unieke producten?

Bent u geïnteresseerd in een betaalbaar woonproduct van Indeco Design? Ga naar onze site en bestel eenvoudig en veilig uw droom item. Wilt u gewoon meer informatie of het aanvragen van een offerte, dan kunt u ons een email sturen. Gewoon bellen kan uiteraard ook.

Onze collectie verandert voortdurend, dus hou onze website goed in de gaten of schrijf gewoon in op onze nieuwsbrief. Op deze manier mist u niets in Diemen en blijft zo op de hoogte van onze nieuwste ontwerpen!

Klik hier om naar onze homepage te gaan.

X
Indeco Design
0

Your Cart