woonaccessoires Castricum

Houten woonaccessoires kopen?

Op zoek in Castricum naar houten woonaccessoires? Deze zijn er in vele soorten en maten. Indeco Design is dé online webwinkel om uw huis sfeervol in te richten met landelijke woondecoraties. Wij hebben een uitgebreid assortiment in handgemaakte woonaccessoires en houten meubels met karakter. Doordat wij veel van onze producten zelf ontwerpen en maken, kunnen wij een uniek assortiment aanbieden tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Houten woonaccessoires worden steeds vaker in een wat strakkere en industriële woonstijl gebruikt. Het mixen van die twee woonstijlen brengt rust, geeft een eigentijds, sfeervol en romantisch resultaat. Onze landelijke woonartikelen zijn de finishing touch in en om elk huis voor het ultieme thuisgevoel. Wij hebben door de jaren heen al veel tevreden klanten mogen helpen, bent u onze volgende klant in Castricum?

woonaccessoires Castricum

Unieke woonaccessoires van bomen

Met het gebruik van hout zorgt u meteen voor een flinke dosis karakter in uw interieur. U zult zien dat de ruimte meer gaat leven. Als wij een product maken, proberen we de natuurlijke vormen, knoesten, gaten en scheuren grotendeels intact te houden of te benadrukken. Het eindresultaat is vaak zeer verrassend en verwijst naar hetgeen waar het uit is ontstaan, de natuur.

woonaccessoires Castricum

Meubels en woonaccessoires op maat

Ons aanbod dat wij in onze webshop aanbieden bestaat uit; meubels online, lampen online en woonaccessoires online. Vindt u hier net niet helemaal wat u zoekt, of wilt het product liever wat groter of juist kleiner,  misschien in een ander houtsoort? Wij maken graag het meubelstuk of woonaccessoire zoals u dat wenst.

woonaccessoires Castricum

Waarom Indeco Design in Castricum? Hierom!

Zoekt u bijzondere woondecoratie, wanddecoratie of andere woonartikelen, die u in een fysieke winkel in Castricum of standaard webshop niet kunt aanschaffen? Bij ons vindt u niet alleen unieke woonproducten, maar bij Indeco profiteert u tevens van vele andere voordelen:

– Naast onze vaste collectie kan Indeco Design ook maatwerk leveren in Castricum.
– Keuze uit diverse houtsoorten (eiken, kersen, noten, plataan, robinia en meer).
– Een eigen ontwerp willen, laat het ons voor u maken.
– Onze meubelwinkel levert alleen hoogwaardige kwaliteit.

Wilt u hier graag meer over weten, neem contact op of bezoek onze webshop.

Belangstelling?

Heeft u in Castricum belangstelling voor één van de woonartikelen en wilt meer informatie? Neemt u dan contact op met Indeco Design. Bel gerust en lukt het even niet ons te bereiken, dan kunt u ook mailen. Al onze contact-gegevens kunt u vinden op onze site. Wij beantwoorden alle vragen zo gauw als mogelijk.

X
Indeco Design
0

Your Cart