Woonaccessoires Bloemendaal

De populariteit van boomstammen

Speelt u in Bloemendaal ook wel eens met de gedachte om meer natuurlijke elementen in het interieur te plaatsen? Het gebruik van hout, de boomstam is weer helemaal terug in de Nederlandse inrichting. Vanwaar die populariteit? U hoeft geen landelijke inrichting te hebben om hiervoor te kiezen, want onze woondecoraties, woonaccessoires en wanddecoraties laten zich makkelijk combineren met andere materialen. Het geeft een input aan sfeer, warmte en gezelligheid. Ontdek het zelf in Bloemendaal en bestel bijvoorbeeld maar eens een prachtige boomstam lamp voor op een dressoir of vensterbank. 

Woonaccessoires Bloemendaal

In welke interieurs kunnen onze woonproducten goed tot hun recht komen?

We laten het uiteraard aan uw persoonlijke smaak en stijl over, op welke manier u in Bloemendaal uw huis knus en huislijker wilt maken. Uit de reacties merken we dat in de volgende interieurs onze stijl uitstekend passen:

– Het rustieke interieur
– Landelijke stijl
– Moderne inrichting
– Scandinavische meubels
– Industriële inrichting 

We verplaatsen graag met onze bestaande spullen

Hout fascineert, leeft en is duurzaam. Dat is dan ook een belangrijke reden dat wij woonaccessoires, lampen en houten meubels maken van dit natuurlijke materiaal, boomstammen. Neem bijvoorbeeld onze boomstam tafels op wielen, het is net alsof het zo het bos uitkomt. Deze ontbreken zeker niet in onze collectie. Steeds meer mensen blijken er plezier in te hebben om een aantal keren per jaar bestaande meubels en objecten in de kamer te verplaatsen. Een grote en zware kast zal dan lang niet overal weer een passende plek vinden. Dat ligt heel anders met onze boomstam (bijzet)tafels. Deze blijken ook op plaatsen waar u het misschien niet direct zou verwachten, verrassend goed te passen. De tafels zijn overigens laag. Daardoor kunt u in Bloemendaal het zeker gebruiken bij meubilair dat qua ontwerp ook laag is. Heeft u het tafeltje tijdelijk niet nodig? Dan schuift u het natuurlijk met het grootste gemak ook weer uit het zicht. 

Woonaccessoires Bloemendaal

In Bloemendaal een boomstam boven de tafel?

Een ander voorbeeld is onze prachtige boomstam hanglamp boven de eettafel. Bij het kiezen van het hout, houden we nadrukkelijk rekening met de manier waarop de boomstam na bewerking zo natuurlijk mogelijk blijft. Het doel is om de knoesten, jaarringen en tekeningen van het hout optimaal te tonen. Daar horen geen zware bewerkingen bij. Bij Indeco Design vinden we dat veel bewerking alleen maar zorgt voor afstand tot de gewenste natuurlijke uitstraling. Minimalistisch dus, maar uitgevoerd met de modernste led-verlichting. U kunt er bij werken, lezen maar ook als sfeerverlichting gebruiken, door het te dimmen.

Woonaccessoires Bloemendaal

Buitenverlichting uit een boomstam?

Er zijn zovele mogelijkheden wat van massief hout gemaakt kan worden. Veel meer dan u in eerste instantie zult denken. Wij hebben tuinverlichting ontworpen in een boomstam, zodat u de landelijke sfeer ook in uw tuin kunt door trekken. Deze lampen werken op zonne-energie zodat een stroomnetwerk overbodig is. Door het licht kunt u nu ook s’avonds de weg vinden. Gratis energie door de natuur! Iets voor u in Bloemendaal?

Woonaccessoires Bloemendaal

Maatwerk kan soms uitkomst bieden

Wij bedenken en produceren in eigen huis. Maatwerk is soms de oplossing voor een perfect product dat bij uw woning past. Uw wensen of ideeën kunnen we door onze ervaring en vakmanschap omzetten tot een persoonlijk item, die alleen voor u in Bloemendaal ontworpen en gemaakt is. Leg uw ideeën voor en wij zorgen voor een verrassend eindresultaat. 

Makkelijk online bestellen

Wilt u in Bloemendaal ook een bijzonder fraai houten designstuk in uw interieur of tuin? Bestel deze dan bij Indeco Design. U kunt woonaccessoires online, lampen online en meubels online rechtstreeks bestellen in onze webshop. Deze is overzichtelijk, heeft een simpel bestelproces en door de beveiligde omgeving kunt u vertrouwd kopen. Ontdek hoe makkelijk online winkelen is en bestel uw favoriete product. Deze wordt uit voorraad geleverd zodat u het snel in Bloemendaal heeft.

X
Indeco Design
0

Your Cart