Woonaccessoires Beverwijk

Niet een gewone collectie!

Zoekt u vakmanschap in Beverwijk, die gespecialiseerd is op het gebied van unieke woonaccessoires of andere originele woonartikelen? Dan heeft u ons gevonden! Indeco Design biedt namelijk een breed assortiment aan bijzondere woonitems, die handgemaakt en eventueel op maat gemaakt kunnen worden. Wilt u een kijkje nemen in ons aanbod? Bekijk dan bijvoorbeeld onze lampen online. Bent u op zoek naar tuinverlichting? Ook dan kunt u bij ons terecht. Hier zult u de prachtige solar buitenverlichting ontdekken die alleen bij Indeco Design te verkrijgen is. Waarom? Omdat wij deze lampen zelf ontwerpen en maken. Met deze blikvangers in uw tuin , heeft u iets unieks dat niemand anders in Beverwijk heeft!
Woonaccessoires Beverwijk

Optimale service en kwaliteit in Beverwijk

Wij werken met natuurlijke materialen die ons veel inspiratie geven. De kwaliteit van het product staat voorop en daarom werken wij uitsluitend met de beste houtsoorten. U kunt in onze webshop kijken wat voor houten meubels er voor u tussen staan, maar wij kunnen ook voor u aan de slag gaan met maatwerk. Dat is onze kracht. Laat ons weten wat u zoekt, van welk materiaal u het product wilt en wij zullen voor u in Beverwijk een duurzaam en betaalbaar meubelstuk of wanddecoratie maken.

Of u ons in Beverwijk nu inschakelt voor het ontwerpen van meubelen of u besteld één van onze woonaccessoires via de webshop, tevredenheid en persoonlijke service staat bij Indeco Design centraal en is uiteraard vanzelfsprekend!

Woonaccessoires Beverwijk

Heeft u vragen of aanvullende informatie nodig?

U wilt graag iets meer informatie? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers. Zij staan altijd voor u klaar om te helpen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0591-785755. Mail of vul het contactformulier in. De gegevens vindt u op de site onder rubriek ‘contact’. Wij gaan dan met uw vragen aan de slag en sturen zo gauw mogelijk een bericht terug.

Welk karaktervol meubelstuk of bijzondere woondecoratie u ook zoekt, Indeco Design kan u in Beverwijk zeker verder helpen!

X
Indeco Design
0

Your Cart