Woonaccessoires Bergen op Zoom

Geen massa woonaccessoires, maar uniek!

Bent u al een tijdje in Bergen op Zoom aan het zoeken naar karaktervolle meubelstukken of vele mooie ambachtelijke, originele producten voor in of rondom uw woning? Dan bieden wij uitkomst. De artikelen die u in onze meubelwinkel vindt, worden onder andere getypeerd als stoer, robuust en tijdloos. Indeco Design maakt originele woonmeubels en woondecoraties die u niet vaak ergens anders zult tegenkomen. Het zijn geen massa producten maar unieke items! Neem bijvoorbeeld één van onze boomstam tafel op wielen, net alsof het zo het bos uitkomt! Of onze tuinverlichting op zonne energie, eigen ontwerp en alleen bij Indeco Design te bestellen.
Woonaccessoires Bergen op Zoom
Kort samengevat wat u van ons kunt verwachten:

– U treft geen seriematige houten meubels of andere woonartikelen bij ons aan.
– Onze meubelzaak vervaardigt alleen hoogwaardige kwaliteit.
– Naast ons online assortiment leveren  wij in Bergen op Zoom ook maatwerk.
– Wij hebben de kennis en ervaring in huis om uw wensen om te zetten tot een geweldig product!
– Indeco werkt met vele houtsoorten, waardoor er voor u in Bergen op Zoom vele mogelijkheden zijn.

Indeco Design is daarom niet alleen een internet shop waar online woonaccessoires besteld kunnen worden, maar wij bieden meer! Heeft u een eigen idee of een wens die u graag wilt laten uitkomen? Indeco Design staat voor u klaar in Bergen op Zoom. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en op basis daarvan gaan wij aan het werk.
Woonaccessoires Bergen op Zoom

Daarom kiest u in Bergen op Zoom voor ons!

Ons streven is dat er zoveel mogelijk van onze creaties bij de mensen thuis komen te staan en het woongenot optimaliseert. Service en klanttevredenheid staat hierbij centraal waar Indeco veel tijd aan besteed. Doordat wij alles zelf maken, bedenken en regelen, kunnen wij een hoge graad aan persoonlijke service garanderen en gaan door totdat u tevreden bent met het eindresultaat. Of u ons in Bergen op Zoom nou benadert voor het maken van een boomstam hanglamp of meubels online via onze shop besteld, wij leveren kwaliteit en originaliteit.
Woonaccessoires Bergen op Zoom

Eventuele vragen of meer info nodig?

Heeft u in Bergen op Zoom nog een verzoek aan Indeco? Daarvoor kunt u het contact formulier gebruiken. Deze vindt u op de site onder rubriek contact. Ook kunt u simpel een mail sturen naar info@indecodesign.nl. Heeft u toch liever een persoonlijk gesprek, bel dan naar: 0591-785755, één van onze medewerkers staat u graag te woord.

Bent u ook een liefhebber van de landelijke stijl en op zoek naar bijzondere, unieke woonaccessoires, originele meubelstukken of aparte wanddecoratie? Wij zijn hét adres in Bergen op Zoom!

 

X
Indeco Design
0

Your Cart