Woonaccessoires Amstelveen

Niet zo’n standaardcollectie!

Wanneer u in Amstelveen op zoek bent naar woonaccessoires of woondecoratie en wilt u niet een standaard product van IKEA? Dan kunt u terecht bij Indeco Design. U ziet bij ons geen woonartikelen die iedereen in Nederland in zijn woning heeft staan. Bij Indeco vindt u echte eyecatchers, van krukjes tot houten bijzettafeltjes.

Wij bedenken en produceren al onze woonartikelen zelf. Naast dat wij een vast assortiment hebben, kan Indeco Design ook maatwerk stukken voor u ontwerpen. Bekijk snel online onze webshop en doe ideeën op voor uw woning in Amstelveen.
Woonaccessoires Amstelveen
Wij hebben al veel tevreden cliënten mogen helpen in Amstelveen, bent u onze volgende?

Kies voor kwaliteit

Wij van Indeco Design hebben tevredenheid van klanten hoog in het vaandel staan. Indeco besteedt daarom veel aandacht aan ontwerp, duurzaamheid, afwerking en kwaliteit. Dit kunnen wij u garanderen omdat wij niet alleen de producten zelf produceren, maar ook het ontwerp en de materiaalkeuze voor eigen rekening nemen.

Robuust, stoer en trendy zijn dan ook een aantal kenmerken van Indeco Design. Bent u op zoek in Amstelveen naar specifieke woonaccessoires of karaktervolle meubelstukken? Hebben wij deze niet in het vaste assortiment? Dan kan Indeco naar aanleiding van uw ideeën, een persoonlijk ontwerp maken en op die manier het item zo vervaardigen dat u wenst.
Woonaccessoires Amstelveen

Indeco Design kan u in Amstelveen helpen bij:

Voor de aankoop van woonproducten kunt u elke willekeurige meubelzaak in Amstelveen binnenstappen, maar dan doet u uzelf en uw portefeuille tekort. Zo bieden wij een collectie van originele woonaccessoires aan die u online bij Indeco Design kunt aanschaffen. Bij Indeco vindt u onder meer:

– Woonaccessoires; zoals waxinehouders, kapstokken, spiegels, sieradenhouders, etc.
– Verlichting; tafellampen, vloerlampen, hanglampen en wandlampen.
– Meubelen; zoals krukken, bijzettafels, poefen, (klein) meubelen, etc.
– Tuin & terras; tuinmeubelen en tuinverlichting.

Dit is echter maar een gedeelte van wat wij u kunnen leveren in Amstelveen. Indien u hier meer informatie over wilt ontvangen, bezoek dan onze online winkel of neem contact op met ons.

Onze populaire producten van dit moment zijn:

Aanvullende informatie nodig, bel ons!

Wilt u graag meer info over onze manier van werken in Amstelveen? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers, zij staan altijd voor u klaar om te helpen. Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 zijn wij te bereiken op: +31 0591-785755. U kunt ook kiezen, voor het invullen van het contact formulier op onze online website. Wij gaan met uw vragen aan het werk en mailen dan zo gauw mogelijk terug.

Voor een uniek woonartikel in Amstelveen, moet u bij Indeco Design zijn!

X
Indeco Design
0

Your Cart