Spiegels Archives - Indeco Design

Spiegels

Alle 4 resultaten weergegeven

 • 249,95

  Deze prachtige houten spiegel is gemaakt van Acacia en heeft een driedubbele functie in huis. In de eerste plaats om er zo nu en dan in te kijken. Daarnaast maakt het een kamer ruimer en lichter. Tot slot is deze originele houten spiegel van grote waarde voor je zorgvuldig uitgezocht interieur.

  Door zijn natuurlijke vormen, knoesten en het lijnenspel van de nerven, is dit een uniek exemplaar waar geen tweede van bestaat. De houten spiegel brengt sfeer, gezelligheid en is een blikvanger in huis!

  Niet de juiste afmeting? Geen probleem, al onze spiegels kunnen in ieder gewenste maat gemaakt worden. Mail ons gerust hierover. Zo krijg je de perfect passende houten spiegel voor in je hal, slaapkamer of woonkamer!

 • 99,50

  Deze landelijke spiegel geeft de ruimte een sfeer van warmte en gezelligheid, dat een positief effect geeft aan je interieur. Naast het functionele gebruik is deze houten wandspiegel een blikvanger aan de muur waar menig oog op gaat vallen.

  Het eikenhout van deze landelijke spiegel hebben we zo natuurlijk mogelijk gelaten en is onbehandeld. Elk ontwerp, vormgeving is door het natuurlijke materiaal weer anders, waardoor het unieke wandspiegels zijn.

  Deze landelijke spiegel is te bestellen op maat omdat de grootte afhankelijk is van je ruimte waar je deze wilt ophangen. Bel of vul gerust het contactformulier in.

 • 99,95

  Deze unieke spiegel led, is met afstand bedienbare led-verlichting, waarmee je uit diverse kleuren kunt kiezen (RGB). De verlichting zit achter de visagie spiegel en kun je via de bijgeleverde afstandsbediening, de lichtsterkte dimmen en aan/uit schakelen.

  De eikenhouten stam van deze houten spiegel is zo natuurlijk mogelijk gelaten en onbehandeld waardoor het zo natuurlijk mogelijk blijft uitzien.

  De sokkels waarop de stam geplaatst is zijn van RVS, waardoor het designstuk nog meer elegantie krijgt. Naast het functioneel gebruik, geeft deze spiegel led een sfeer van warmte en gezelligheid aan je interieur.

 • 39,95

  Deze spiegel staand model is een pronkstuk in je interieur. Het geeft de ruimte een sfeer van warmte, elegantie en beschaafdheid. Tevens maakt het de ruimte groter en lichter.

  Het eikenhout van deze houten spiegel is onbehandeld, zodat het zo natuurlijk mogelijk blijft.

  Je kunt deze kleine spiegel staand model in iedere woonstijl toepassen doordat het duurzaam, tijdloos is en gemakkelijk te combineren valt met andere decoraties. Het zal perfect staan op bijvoorbeeld een dressoir of kast.

Indeco Design
X
0

Your Cart