Spiegels Archives - Indeco Design

Spiegels

Alle 2 resultaten weergegeven

 • 249,95

  Deze prachtige houten spiegel is gemaakt van Acacia en heeft een driedubbele functie in huis. In de eerste plaats om er zo nu en dan in te kijken. Daarnaast maakt het een kamer ruimer en lichter. Tot slot is deze originele houten spiegel van grote waarde voor je zorgvuldig uitgezocht interieur.

  Door zijn natuurlijke vormen, knoesten en het lijnenspel van de nerven, is dit een uniek exemplaar waar geen tweede van bestaat. De houten spiegel brengt sfeer, gezelligheid en is een blikvanger in huis!

  Niet de juiste afmeting? Geen probleem, al onze spiegels kunnen in ieder gewenste maat gemaakt worden. Mail ons gerust hierover. Zo krijg je de perfect passende houten spiegel voor in je hal, slaapkamer of woonkamer!

 • 99,50

  Deze landelijke spiegel geeft de ruimte een sfeer van warmte en gezelligheid, dat een positief effect geeft aan je interieur. Naast het functionele gebruik is deze houten wandspiegel een blikvanger aan de muur waar menig oog op gaat vallen.

  Het eikenhout van deze landelijke spiegel hebben we zo natuurlijk mogelijk gelaten en is onbehandeld. Elk ontwerp, vormgeving is door het natuurlijke materiaal weer anders, waardoor het unieke wandspiegels zijn.

  Deze landelijke spiegel is te bestellen op maat omdat de grootte afhankelijk is van je ruimte waar je deze wilt ophangen. Bel of vul gerust het contactformulier in.

Indeco Design
X
0

Your Cart