Spiegels

Alle 2 resultaten weergegeven

 • 350,00

  Deze prachtige houten spiegel is gemaakt van Acacia en heeft een driedubbele functie in huis. In de eerste plaats om er zo nu en dan in te kijken. Daarnaast maakt het een kamer ruimer en lichter. Tot slot is deze originele houten spiegel van grote waarde voor je zorgvuldig uitgezocht interieur.

  Door zijn natuurlijke vormen, knoesten en het lijnenspel van de nerven, is dit een uniek exemplaar waar geen tweede van bestaat. De houten spiegel brengt sfeer, gezelligheid en is een blikvanger in huis!

  Niet de juiste afmeting? Geen probleem, al onze spiegels kunnen in ieder gewenste maat gemaakt worden. Mail ons gerust hierover. Zo krijg je de perfect passende houten spiegel voor in je hal, slaapkamer of woonkamer!

 • 185,00

  Wil je meer sfeer en warmte aan je interieur geven, is deze spiegel hout een goede keuze. Het is een pronkstuk aan de wand en maakt je ruimte groter en lichter.

  Het hout van deze houten spiegel is onbehandeld, zodat het zo natuurlijk mogelijk blijft uit zien.

  Je kunt deze wandspiegel in iedere woonstijl toepassen doordat het duurzaam, tijdloos is en gemakkelijk te combineren valt met andere decoraties. De spiegel hout zal ook perfect staan in bijvoorbeeld een hal of slaapkamer.

Indeco Design
X
0

Your Cart