Wanddecoratie

Ons assortiment wanddecoraties bestaat uit: houten kapstokken, sieradenhouders en spiegels, die voor de perfecte finishing touch zorgen. Wat je op de muren aanbrengt, bepaalt voor een groot deel de uiteindelijke indruk van een kamer. Het is niet alleen maar opvulling van lege muren, maar het maakt je ruimte sfeervoller en persoonlijker. Vaak gaat het om kleine details. Als je geen massaproduct wilt, maar bijzondere decoratiestukken, dan vindt je bij ons wat je zoekt. Laat je daarom inspireren en bekijk ons assortiment op deze site.

Enige resultaat weergegeven

  • 350,00

    Deze prachtige houten spiegel is gemaakt van Acacia en heeft een driedubbele functie in huis. In de eerste plaats om er zo nu en dan in te kijken. Daarnaast maakt het een kamer ruimer en lichter. Tot slot is deze originele houten spiegel van grote waarde voor je zorgvuldig uitgezocht interieur.

    Door zijn natuurlijke vormen, knoesten en het lijnenspel van de nerven, is dit een uniek exemplaar waar geen tweede van bestaat. De houten spiegel brengt sfeer, gezelligheid en is een blikvanger in huis!

    Niet de juiste afmeting? Geen probleem, al onze spiegels kunnen in ieder gewenste maat gemaakt worden. Mail ons gerust hierover. Zo krijg je de perfect passende houten spiegel voor in je hal, slaapkamer of woonkamer!

Indeco Design
X
0

Your Cart