Vloerlampen landelijk

Alle 4 resultaten weergegeven

 • 350,00

  Deze geweldige stronk is afkomstig uit Berlijn. Het kenmerkt zich door zijn natuurlijke vorm. Deze unieke boomstronk lamp heeft een stoer maar toch een elegant uiterlijk, mede door gebruik van RVS voetplaten.

  De ingebouwde leds belichten het hout zo, dat de sfeerlamp helemaal tot z’n recht komt en de uniekheid van het hout doen laat spreken. Een blikvanger die je interieur echt zal verrijken.

  Met de ingebouwde dimmer kun je de lichtsterkte instellen met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening. Zo kun je de perfecte sfeer creëren zoals jij dat wilt.

   

 • 89,95

  Deze robuuste houten vloerlamp heeft een stoere uitstraling. De staande vloerlamp, is gemaakt van eikenhout dat afkomstig is van privé landgoederen uit Nederland, een echt Hollands product dus.

  De stam van deze houten vloerlamp is onbehandeld, zodat de identiteit van het hout bewaard blijft en zo zijn natuurlijke uitstraling behoud. Doordat het een natuurproduct is, bestaat er geen exact tweede van. Door onze eigen creativiteit aan de boomstam lamp te geven, ontstaat er een leuk vormgegeven ontwerp met een persoonlijke touch.

  De houten vloerlamp wordt exclusief lampenkap geleverd omdat dit een kwestie van smaak is en afhankelijk van de kleurstelling in je kamer.

 • 159,95

  Deze prachtige vloerlamp hout heeft een stoere uitstraling. Door het zo min mogelijk te bewerken blijft de landelijke vloerlamp zo natuurlijk mogelijk. De knoesten, de mooie structuren die deze unieke stam heeft, blijf je duidelijk zien. Van binnen is deze berkenstam hol. Met lak afgewerkt zodat alles nog beter naar voren komt.

  Deze staande vloerlamp zal prachtig staan in een donkere hoek van je kamer. Menig oog zal hierop gaan vallen op deze stoere vloerlamp hout.

  Deze vloerlamp hout wordt inclusief donker grijze lampenkap geleverd.

 • 119,95

  Deze vloerlamp landelijk is gemaakt van eikenhout dat afkomstig is van privé landgoederen uit Nederland, een echt Hollands product dus.

  De stam van de vloerlamp landelijk is onbehandeld, zodat de identiteit van het hout bewaard blijft en zo zijn natuurlijke uitstraling behoud. Doordat het een natuurproduct is, bestaat er geen exact tweede van. Het is dus een unieke houten vloerlamp.

  De zwarte stalen sokkel maakt het design van de staande lamp compleet, elegant en stijlvol.

  Voor de verlichting zelf, hebben we voor afstand bedienbare led gekozen, waarmee je uit diverse kleuren kunt kiezen (RGB). Met dezelfde afstandsbediening kun je de led vloerlamp dimmen en aan/uit schakelen. Perfect en erg handig om de juiste kleur, intensiteit van het licht in te stellen naar gelang de sfeer die je wilt creëren en dat past bij het interieur.

  Door toepassing van led wordt het energieverbruik drastisch gereduceerd (80%), heeft een langere levensduur, wordt niet warm en is milieuvriendelijk doordat het geen kwik bevat. De markt heeft inmiddels bepaald dat de led-lichtbron de verlichting van de toekomst gaat worden.

  Kortom, deze landelijke vloerlamp levert een bijzonder decoratief effect op, straalt warmte en gezelligheid uit dat sfeer verhogend werkt. Onze landelijke vloerlampen zijn echte blikvangers in het interieur.

Indeco Design
X
0

Your Cart