Vloerlampen landelijk

Alle 2 resultaten

 • 850,00

  Deze geweldige boomstam vloerlamp heeft een stoere, robuuste uitstraling. Door het zo min mogelijk te bewerken blijft de vloerlamp zo natuurlijk mogelijk. De vorm, de structuren en dat het hol van binnen is, maakt deze stam zo uniek.

  In een donkere hoek van je kamer of hal zal s’avonds menig oog op de boomstam vloerlamp gaan vallen omdat de holte van de stam in z’n gehele lengte van binnen uit verlicht wordt. Het geeft een sfeer van warmte en gezelligheid.

  Snel bekijken
 • 350,00

  Deze geweldige stronk is afkomstig uit Berlijn. Het kenmerkt zich door zijn natuurlijke vorm. Deze unieke boomstronk lamp heeft een stoer maar toch een elegant uiterlijk, mede door gebruik van RVS voetplaten.

  De ingebouwde leds belichten het hout zo, dat de sfeerlamp helemaal tot z’n recht komt en de uniekheid van het hout doen laat spreken. Een blikvanger die je interieur echt zal verrijken.

  Met de ingebouwde dimmer kun je de lichtsterkte instellen met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening. Zo kun je de perfecte sfeer creëren zoals jij dat wilt.

   

  Snel bekijken