Landelijke tafellampen

In ons assortiment Landelijke tafellampen vindt u een uitgebreid aanbod. Alle lampen zijn met de hand gemaakt en daardoor uniek. Een boomstam lamp zien we steeds vaker terug in interieurs. Dit type lamp heeft een landelijke en een stoere uitstraling. Een boomstam lamp kunt u bij Indeco Design in verschillende afmetingen en kleuren bestellen. Zit uw ideale boomstam lamp niet tussen het aanbod hieronder? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen aan de hand van uw wensen een boomstam lamp op maat maken.

Toont 1–9 van 12 resultaten

 • 79,95

  Deze boom lamp kun je combineren met vele stijlen van interieurs. Waar u ook een lichtbron plaatst, dit unieke natuurproduct is een blikvanger voor elke ruimte.

  Het hout van de boomstam lamp is van acacia en afkomstig van privé landgoederen uit Nederland, een echt Hollands product dus. De stam is onbehandeld gelaten omdat de boomstamlamp dan zo natuurlijk mogelijk blijft. Door zijn natuurlijke vormen en het authentieke karakter van het hout, is geen enkele boom lamp hetzelfde.

  De boom lamp wordt exclusief lampenkap geleverd omdat dit een kwestie van smaak is en afhankelijk van de kleurstelling in je kamer.

 • 79,95

  Acacia is één van de hardste houtsoorten van Europa en is zeer duurzaam. Deze leuke boomlamp is hiervan vervaardigd. Door zijn natuurlijke vorm en structuren heeft het een stoer en zeer robuust uiterlijk. De stam is hol van binnen dat deze ook nog eens zeer uniek maakt.

  Deze boomstam lamp geeft een sfeer van warmte en gezelligheid in je huis. De sfeerlamp past in vele stijlen van interieurs omdat hout goed te combineren valt met andere soorten meubelstukken.

  Deze boomlamp wordt exclusief lampenkap geleverd omdat dit een kwestie van smaak is en afhankelijk van de kleurstelling in je kamer.

 • 49,95

  Waar je ook een lichtbron plaatst, met deze stoere boomstam lamp heb je een originele leuke blikvanger op je tafel of dressoir.

  Bij deze boomstam lamp, voeg je iets waardevols aan het interieur toe. De sfeerlamp is namelijk van eikenhout gemaakt, een natuurproduct dus. Geen enkele boomstamlamp ziet hetzelfde uit. Om het ook zo authentiek en natuurlijk mogelijk te laten, is het niet geolied of gebeitst. Zoek je daarom iets aparts dat een ander niet heeft,  is dit een prachtig item!

  Afhankelijk van de kleurstelling in het interieur, is het een kwestie van smaak, waardoor wij deze boomstam lamp exclusief lampenkap leveren.

 • 79,95

  Deze boomstamlamp levert door zijn natuurlijke vorm, een prachtig decoratief effect op in je woonkamer. Met deze woonkamer lamp haal je een stukje natuur in huis, dat een sfeer van warmte en gezelligheid geeft.

  De boom lamp past in vele interieurs omdat de kleur en het hout goed te combineren valt met andere meubels en stijlen.

  Afhankelijk van de kleurstelling in het interieur, is het een kwestie van smaak, waardoor wij deze boomstamlamp exclusief lampenkap leveren.

   

 • 89,95

  Deze mooie tropische houten lamp heeft een stoer en zeer robuust uiterlijk en zal in vele interieurs passen.

  De woonkamer lamp is goed te combineren met andere stijlen, diverse meubelstukken en zal de ruimte meer warmte en gezelligheid geven.

  De houten lamp wordt exclusief lampenkap geleverd omdat dit een kwestie van smaak is en afhankelijk van de kleurstelling in je kamer.

   

 • 89,95

  Waar je ook een lichtbron plaatst, met deze houtenlamp heb je een leuke blikvanger voor elke ruimte in je huis.

  Doordat het een natuurproduct is, ziet geen enkele boomstamlamp hetzelfde uit. Om het Tropisch hout zo authentiek, natuurlijk mogelijk te laten, is de stam onbehandeld.

  Hout is goed te combineren met andere materialen, waardoor het in vele stijlen toepasbaar is. Hierdoor zijn houtenlampen zeer populair.

  De houtenlamp wordt exclusief lampenkap geleverd omdat dit een kwestie van smaak is en afhankelijk van de kleurstelling in je kamer.

 • 79,95

  Van deze sfeerlamp bestaat geen tweede. De stam is hol van binnen en door zijn aparte vorm haal je met deze lamp boomstam iets unieks in huis.

  De boomstamlamp is gemaakt van acacia hout dat door zijn karakter en kleur, goed te combineren valt met andere stijlen van interieurs. Van landelijk tot modern, alles is mogelijk!

  Naast zijn functionaliteit, is deze boomstam lamp een sfeervol pronkstukje in de woonkamer en laat je huis stralen.

  De lamp boomstam wordt exclusief lampenkap geleverd omdat dit een kwestie van smaak is en afhankelijk van de kleurstelling in je kamer.

 • 89,95

  Deze unieke lamp boomstronk is een blikvanger voor elke ruimte.

  Doordat het een natuurproduct is, heeft elke houten lamp een eigen karakter en vormgeving. Hierdoor is geen enkele boomstronk lamp hetzelfde. Het Tropisch hout is onbehandeld gelaten waardoor het zo natuurlijk mogelijk blijft.

  De sfeerlamp zal in vele interieurs passen, omdat hout goed te combineren valt met andere woonaccessoires en meubelstijlen.

  Deze lamp boomstronk wordt exclusief lampenkap geleverd omdat dit een kwestie van smaak is en afhankelijk van de kleurstelling in je kamer.

 • 69,95

  Op zoek naar een landelijke lamp? Deze prachtige tafellamp brengt sfeer en karakter in jouw interieur. Het zal perfect staan in je woonkamer of hal.

  Door de natuurlijke vormen en zijn uitstraling, bestaat er geen tweede van. Dat maakt deze landelijke lamp zo bijzonder en uniek!

  De landelijke lamp wordt exclusief lampenkap geleverd omdat dit een kwestie van smaak is en afhankelijk van de kleurstelling in je kamer.

Indeco Design
X
0

Your Cart