Landelijke tafellampen Archives - Indeco Design

Landelijke tafellampen

In ons assortiment Landelijke tafellampen vindt u een uitgebreid aanbod. Alle lampen zijn met de hand gemaakt en daardoor uniek. Een boomstam lamp zien we steeds vaker terug in interieurs. Dit type lamp heeft een landelijke en een stoere uitstraling. Een boomstam lamp kunt u bij Indeco Design in verschillende afmetingen en kleuren bestellen. Zit uw ideale boomstam lamp niet tussen het aanbod hieronder? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen aan de hand van uw wensen een boomstam lamp op maat maken.

Alle 7 resultaten weergegeven

 • 49,95

  Waar je ook een lichtbron plaatst, met deze stoere boomstam lamp heb je een originele leuke blikvanger op je tafel of dressoir.

  Bij deze boomstam lamp, voeg je iets waardevols aan het interieur toe. De sfeerlamp is namelijk van eikenhout gemaakt, een natuurproduct dus. Geen enkele boomstamlamp ziet hetzelfde uit. Om het ook zo authentiek en natuurlijk mogelijk te laten, is het niet geolied of gebeitst. Zoek je daarom iets aparts dat een ander niet heeft,  is dit een prachtig item!

  Afhankelijk van de kleurstelling in het interieur, is het een kwestie van smaak, waardoor wij deze boomstam lamp exclusief lampenkap leveren.

 • 79,95

  Tropisch hout is een houtsoort dat van loofbomen afkomstig is. Dit hout kenmerkt zich door zijn eigenschappen hard en duurzaam. Deze leuke boomstronk lamp is hiervan vervaardigd. Het heeft een stoer en zeer robuust uiterlijk.

  Met deze boomstam lamp haal je een stukje tropisch natuur in huis, dat een sfeer van warmte en gezelligheid geeft. Het past in vele stijlen van interieurs omdat dit hout door zijn neutrale lichte kleur goed te combineren valt met andere soorten meubelstukken.

  Deze boomstronk lamp wordt exclusief lampenkap geleverd omdat dit een kwestie van smaak is en afhankelijk van de kleurstelling in je kamer.

 • 49,95

  Deze prachtige eikenhouten lamp is ontstaan door onze eigen persoonlijke touch aan de eikenstam te geven, waardoor het mede, door het karakter van het hout, een unieke design tafellamp is geworden.

  Het eikenhout is afkomstig van privé landgoederen uit Nederland, een echt Hollands product dus. Doordat de stam van de eikenhouten lamp is afgelakt, heeft dit een positief effect op de uitstraling.

  De eikenhouten lamp wordt exclusief lampenkap geleverd omdat dit een kwestie van smaak is en afhankelijk van de kleurstelling in je kamer.

   

 • 49,95

  Deze natuurlijke houten lamp zal in vele interieurs passen. Van deze sfeerlamp bestaat geen tweede, dus haal je hiermee iets unieks in huis.

  De woonkamer lamp is goed te combineren met andere stijlen, diverse meubelstukken en zal de ruimte meer warmte en gezelligheid geven.

  De houten lamp wordt exclusief lampenkap geleverd omdat dit een kwestie van smaak is en afhankelijk van de kleurstelling in je kamer.

   

 • 79,95

  Deze mooie tropische lamp boomstam heeft een stoer en zeer robuust uiterlijk.

  De boomstamlamp is gemaakt van tropisch hout dat door zijn karakter en kleur, goed te combineren valt met andere stijlen van interieurs. Van landelijk tot modern, alles is mogelijk!

  Naast zijn functionaliteit, is deze boomstam lamp een sfeervol pronkstukje in de woonkamer en laat je huis stralen.

  De lamp boomstam wordt exclusief lampenkap geleverd omdat dit een kwestie van smaak is en afhankelijk van de kleurstelling in je kamer.

 • 59,95

  Deze sfeerlamp is het bewijs, dat door het gebruik van natuurlijke materialen gecombineerd met moderne led-componenten, er leuke, aparte ontwerpen kunnen ontstaan.

  In het opengespleten eikenstammetje van de sfeerlamp, hebben wij led (RGB) geplaatst op afstandsbediening. Deze wordt meegeleverd en hiermee kun je uit diverse kleurweergaven kiezen, dimmen en aan/uit schakelen. Perfect en erg handig om de juiste kleur en de intensiteit van het licht in te stellen. Dit naar gelang de sfeer die je wilt creëren en dat past bij het interieur.

  Met deze sfeerlamp heb je echt iets bijzonders, een gezelligheidsmaker dat sfeer verhogend werkt. Een uniek item dat je makkelijk overal kunt neerzetten (compact).

   

   

   

 • 79,95

  Deze mooie teakhouten lamp heeft een robuuste uitstraling.

  De stam van deze houten lamp, is van teak vervaardigd. Deze houtsoort valt onder tropisch loofhout, hard, zwaar en duurzaam.

  Voor een landelijk interieur zal deze sfeerlamp echt tot zijn recht komen.

  De teakhouten lamp wordt exclusief lampenkap geleverd omdat dit een kwestie van smaak is en afhankelijk van de kleurstelling in je kamer.

Indeco Design
X
0

Your Cart