Indeco Design | Boomstam Hanglampen

Boomstam hanglampen

Enige resultaat weergegeven

 • 599,00

  Het ontwerp van onze boomstam hanglamp is eenvoudig, strak, stoer en tijdloos. Precies wat Indeco Design wil uitstralen, uniek, trendy en robuust. De boomstamlamp is in vele interieurs toepasbaar, van landelijk tot industrieel.

  De stoere hanglamp geeft niet alleen een warm wit licht maar brengt ook een sfeer van warmte in je huis. Door zijn chique, elegante en natuurlijke uitstraling is het een blikvanger die je interieur doet stralen. En zeg eerlijk, wat is er mooier als je een echte boomstam hanglamp boven de tafel hebt die niemand anders heeft. Onze stoere hanglamp wordt namelijk gemaakt uit de hoofdstam of zijtak van een boom en daarvan is er geen één hetzelfde, dus uniek! Eiken is daar zeer geschikt voor, heeft een mooie uitstraling en is goed bewerkbaar. Wij laten de stam dan ook zo natuurlijk mogelijk, zodat de tekeningen van de nerven, jaarringen en knoesten goed zichtbaar blijven. Het hout is afkomstig uit de Nederlandse bossen, een echt Hollands product dus.

  De boomstam hanglamp maken wij geheel naar jouw wensen. Onze werkwijze begint bij het selecteren van de juiste stam. Dit is de kern van de stoere hanglamp die zo meteen aan je plafond komt te hangen. Samen bepalen we dit aan de hand van jouw wensen. Recht of een beetje speels, knoesten, de lengte en dikte van de stam, waarbij de afmeting van je tafel, dikte van het blad en de ruimte waarin deze komt te hangen, maatgevend is. Het uitzoeken van de juiste stam is dus essentieel voor het mooiste eindresultaat.

  Verder van belang is, de manier hoe je de stoere hanglamp boomstam aan het plafond wil bevestigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een staalkabel, een ketting, snoer met linnen omhulsel (geeft een natuurlijke uitstraling) en meer. Het ophangsysteem maken wij zo minimalistisch mogelijk, om zo de boomlamp volledig tot zijn recht te laten komen. Op die manier blijft alle focus gericht op de stam.

  Voor de verlichting zelf, maken wij gebruik van de meest innovatieve LED componenten. Om de boomstam hanglamp boven de tafel niet alleen als sfeerlamp te kunnen gebruiken, plaatsen wij professionele Led, die zeer fel kan branden, zodat je er ook onder kunt lezen en werken. Met de ingebouwde dimmer kun je de lichtsterkte instellen met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening. De trafo en de dimmer zijn verwerkt in plafondkappen en deze zie je dus niet.

  Laat je wensen en dromen uitkomen. Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw unieke stoere hanglamp te verwerkelijken.

Indeco Design
X
0

Your Cart