Boomstam hanglampen

Alle 2 resultaten weergegeven

 • 599,00

  Wat is er mooier als je een echte boomstam hanglamp boven de tafel hebt die niemand anders heeft. Onze stoere hanglamp wordt namelijk gemaakt uit de hoofdstam of zijtak van een boom en daarvan is er geen één hetzelfde, dus uniek!

  Eiken is daar zeer geschikt voor, heeft een mooie uitstraling en is goed bewerkbaar. Wij laten de stam dan ook zo natuurlijk mogelijk, zodat de tekeningen van de nerven, jaarringen en knoesten goed zichtbaar blijven. Het hout is afkomstig uit de Nederlandse bossen, een echt Hollands product dus.

  Voor de verlichting maken wij gebruik van de meest innovatieve LED componenten. Om de boomstam hanglamp boven de tafel niet alleen als sfeerlamp te kunnen gebruiken, plaatsen wij professionele Led, die zeer fel kan branden, zodat je er ook onder kunt lezen en werken. Met de ingebouwde dimmer kun je de lichtsterkte instellen met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening. De trafo en de dimmer zijn verwerkt in moderne rechthoekige RVS plafondkappen.

  Wil je graag maatwerk, een andere ophangingssysteem of ander houtsoort, neem dan vrijblijvend contact met ons op om jouw unieke stoere hanglamp te verwezenlijken.

 • 549,00

  Op zoek naar een bijzondere lamp voor boven je eettafel, vergadertafel of keuken? Ga dan voor deze unieke boomstam hanglamp!

  De hanglamp boomstam is in vele interieurs toepasbaar, van landelijk tot industrieel. Het ontwerp van deze boomstam hanglamp is strak, stoer en tijdloos. En zeg eerlijk, wat is er mooier als je een echte boomstam hanglamp boven de tafel hebt die niemand anders heeft.

  De stam is zo natuurlijk mogelijk gelaten, zodat de tekeningen van de nerven, jaarringen en knoesten goed zichtbaar blijven. Onbehandeld dus.

  De ophanging bestaat uit een dunne staaldraad en een transparante stroomdraad met staalkabel geïntegreerd, dus zo strak en minimalistisch mogelijk. S’avonds lijkt het dan net als of je een zwevende stam boven je eettafel hebt. Overdag komt de hanglamp boomstam volledig tot zijn recht omdat alle focus gericht blijft op de stam en niet op de ophanging.

  Om de hanglamp boomstam  boven de tafel niet alleen als sfeerlamp te kunnen gebruiken, is er professionele Led toegepast. Deze kan zeer fel branden, zodat je er ook onder kunt lezen en werken. Met de ingebouwde dimmer kun je de lichtsterkte instellen met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening. De trafo en de dimmer zie je niet omdat deze verwerkt zijn in moderne rechthoekige RVS plafondkappen.

  Wil je een andere maat, stam of ophanging, wij kunnen vele mogelijkheden aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw unieke stoere hanglamp te verwerkelijken.

Indeco Design
X
0

Your Cart