Verlichting

Het assortiment van onze lampenwinkel bestaat uit: landelijke tafellampen, boomstam hanglampen,vloerlampen landelijk en wandlampjes, die je huis laat stralen. Want zelfs het beste interieur is onvoltooid als de verlichting niet klopt. Om een juiste sfeer te krijgen speelt verlichting daarom een belangrijke rol. Benadruk accenten in je huis met de juiste verlichting. Zo verhoog je het wooncomfort en/of woongenot. Ontdek in onze collectie, welke aparte lampen je leuk kunt combineren, passend bij je smaak en inrichting. Haal hiermee een stukje natuur in huis.

Toont 1–9 van 18 resultaten

 • 79,95

  Deze boom lamp kun je combineren met vele stijlen van interieurs. Waar u ook een lichtbron plaatst, dit unieke natuurproduct is een blikvanger voor elke ruimte.

  Het hout van de boomstam lamp is van acacia en afkomstig van privé landgoederen uit Nederland, een echt Hollands product dus. De stam is onbehandeld gelaten omdat de boomstamlamp dan zo natuurlijk mogelijk blijft. Door zijn natuurlijke vormen en het authentieke karakter van het hout, is geen enkele boom lamp hetzelfde.

  De boom lamp wordt exclusief lampenkap geleverd omdat dit een kwestie van smaak is en afhankelijk van de kleurstelling in je kamer.

 • 79,95

  Acacia is één van de hardste houtsoorten van Europa en is zeer duurzaam. Deze leuke boomlamp is hiervan vervaardigd. Door zijn natuurlijke vorm en structuren heeft het een stoer en zeer robuust uiterlijk. De stam is hol van binnen dat deze ook nog eens zeer uniek maakt.

  Deze boomstam lamp geeft een sfeer van warmte en gezelligheid in je huis. De sfeerlamp past in vele stijlen van interieurs omdat hout goed te combineren valt met andere soorten meubelstukken.

  Deze boomlamp wordt exclusief lampenkap geleverd omdat dit een kwestie van smaak is en afhankelijk van de kleurstelling in je kamer.

 • 599,00

  Wat is er mooier als je een echte boomstam hanglamp boven de tafel hebt die niemand anders heeft. Onze stoere hanglamp wordt namelijk gemaakt uit de hoofdstam of zijtak van een boom en daarvan is er geen één hetzelfde, dus uniek!

  Eiken is daar zeer geschikt voor, heeft een mooie uitstraling en is goed bewerkbaar. Wij laten de stam dan ook zo natuurlijk mogelijk, zodat de tekeningen van de nerven, jaarringen en knoesten goed zichtbaar blijven. Het hout is afkomstig uit de Nederlandse bossen, een echt Hollands product dus.

  Voor de verlichting maken wij gebruik van de meest innovatieve LED componenten. Om de boomstam hanglamp boven de tafel niet alleen als sfeerlamp te kunnen gebruiken, plaatsen wij professionele Led, die zeer fel kan branden, zodat je er ook onder kunt lezen en werken. Met de ingebouwde dimmer kun je de lichtsterkte instellen met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening. De trafo en de dimmer zijn verwerkt in moderne rechthoekige RVS plafondkappen.

  Wil je graag maatwerk, een andere ophangingssysteem of ander houtsoort, neem dan vrijblijvend contact met ons op om jouw unieke stoere hanglamp te verwezenlijken.

 • 49,95

  Waar je ook een lichtbron plaatst, met deze stoere boomstam lamp heb je een originele leuke blikvanger op je tafel of dressoir.

  Bij deze boomstam lamp, voeg je iets waardevols aan het interieur toe. De sfeerlamp is namelijk van eikenhout gemaakt, een natuurproduct dus. Geen enkele boomstamlamp ziet hetzelfde uit. Om het ook zo authentiek en natuurlijk mogelijk te laten, is het niet geolied of gebeitst. Zoek je daarom iets aparts dat een ander niet heeft,  is dit een prachtig item!

  Afhankelijk van de kleurstelling in het interieur, is het een kwestie van smaak, waardoor wij deze boomstam lamp exclusief lampenkap leveren.

 • 79,95

  Deze boomstamlamp levert door zijn natuurlijke vorm, een prachtig decoratief effect op in je woonkamer. Met deze woonkamer lamp haal je een stukje natuur in huis, dat een sfeer van warmte en gezelligheid geeft.

  De boom lamp past in vele interieurs omdat de kleur en het hout goed te combineren valt met andere meubels en stijlen.

  Afhankelijk van de kleurstelling in het interieur, is het een kwestie van smaak, waardoor wij deze boomstamlamp exclusief lampenkap leveren.

   

 • 350,00

  Deze geweldige stronk is afkomstig uit Berlijn. Het kenmerkt zich door zijn natuurlijke vorm. Deze unieke boomstronk lamp heeft een stoer maar toch een elegant uiterlijk, mede door gebruik van RVS voetplaten.

  De ingebouwde leds belichten het hout zo, dat de sfeerlamp helemaal tot z’n recht komt en de uniekheid van het hout doen laat spreken. Een blikvanger die je interieur echt zal verrijken.

  Met de ingebouwde dimmer kun je de lichtsterkte instellen met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening. Zo kun je de perfecte sfeer creëren zoals jij dat wilt.

   

 • 549,00

  Op zoek naar een bijzondere lamp voor boven je eettafel, vergadertafel of keuken? Ga dan voor deze unieke boomstam hanglamp!

  De hanglamp boomstam is in vele interieurs toepasbaar, van landelijk tot industrieel. Het ontwerp van deze boomstam hanglamp is strak, stoer en tijdloos. En zeg eerlijk, wat is er mooier als je een echte boomstam hanglamp boven de tafel hebt die niemand anders heeft.

  De stam is zo natuurlijk mogelijk gelaten, zodat de tekeningen van de nerven, jaarringen en knoesten goed zichtbaar blijven. Onbehandeld dus.

  De ophanging bestaat uit een dunne staaldraad en een transparante stroomdraad met staalkabel geïntegreerd, dus zo strak en minimalistisch mogelijk. S’avonds lijkt het dan net als of je een zwevende stam boven je eettafel hebt. Overdag komt de hanglamp boomstam volledig tot zijn recht omdat alle focus gericht blijft op de stam en niet op de ophanging.

  Om de hanglamp boomstam  boven de tafel niet alleen als sfeerlamp te kunnen gebruiken, is er professionele Led toegepast. Deze kan zeer fel branden, zodat je er ook onder kunt lezen en werken. Met de ingebouwde dimmer kun je de lichtsterkte instellen met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening. De trafo en de dimmer zie je niet omdat deze verwerkt zijn in moderne rechthoekige RVS plafondkappen.

  Wil je een andere maat, stam of ophanging, wij kunnen vele mogelijkheden aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw unieke stoere hanglamp te verwerkelijken.

 • 89,95

  Deze mooie tropische houten lamp heeft een stoer en zeer robuust uiterlijk en zal in vele interieurs passen.

  De woonkamer lamp is goed te combineren met andere stijlen, diverse meubelstukken en zal de ruimte meer warmte en gezelligheid geven.

  De houten lamp wordt exclusief lampenkap geleverd omdat dit een kwestie van smaak is en afhankelijk van de kleurstelling in je kamer.

   

 • 89,95

  Deze robuuste houten vloerlamp heeft een stoere uitstraling. De staande vloerlamp, is gemaakt van eikenhout dat afkomstig is van privé landgoederen uit Nederland, een echt Hollands product dus.

  De stam van deze houten vloerlamp is onbehandeld, zodat de identiteit van het hout bewaard blijft en zo zijn natuurlijke uitstraling behoud. Doordat het een natuurproduct is, bestaat er geen exact tweede van. Door onze eigen creativiteit aan de boomstam lamp te geven, ontstaat er een leuk vormgegeven ontwerp met een persoonlijke touch.

  De houten vloerlamp wordt exclusief lampenkap geleverd omdat dit een kwestie van smaak is en afhankelijk van de kleurstelling in je kamer.

Indeco Design
X
0

Your Cart