Verlichting Archives - Indeco Design

Verlichting

Het assortiment van onze lampenwinkel bestaat uit: landelijke tafellampen, boomstam hanglampen,vloerlampen landelijk en wandlampjes, die je huis laat stralen. Want zelfs het beste interieur is onvoltooid als de verlichting niet klopt. Om een juiste sfeer te krijgen speelt verlichting daarom een belangrijke rol. Benadruk accenten in je huis met de juiste verlichting. Zo verhoog je het wooncomfort en/of woongenot. Ontdek in onze collectie, welke aparte lampen je leuk kunt combineren, passend bij je smaak en inrichting. Haal hiermee een stukje natuur in huis.

Toont 1–9 van 10 resultaten

 • 599,00

  Het ontwerp van onze boomstam hanglamp is eenvoudig, strak, stoer en tijdloos. Precies wat Indeco Design wil uitstralen, uniek, trendy en robuust. De boomstamlamp is in vele interieurs toepasbaar, van landelijk tot industrieel.

  De stoere hanglamp geeft niet alleen een warm wit licht maar brengt ook een sfeer van warmte in je huis. Door zijn chique, elegante en natuurlijke uitstraling is het een blikvanger die je interieur doet stralen. En zeg eerlijk, wat is er mooier als je een echte boomstam hanglamp boven de tafel hebt die niemand anders heeft. Onze stoere hanglamp wordt namelijk gemaakt uit de hoofdstam of zijtak van een boom en daarvan is er geen één hetzelfde, dus uniek! Eiken is daar zeer geschikt voor, heeft een mooie uitstraling en is goed bewerkbaar. Wij laten de stam dan ook zo natuurlijk mogelijk, zodat de tekeningen van de nerven, jaarringen en knoesten goed zichtbaar blijven. Het hout is afkomstig uit de Nederlandse bossen, een echt Hollands product dus.

  De boomstam hanglamp maken wij geheel naar jouw wensen. Onze werkwijze begint bij het selecteren van de juiste stam. Dit is de kern van de stoere hanglamp die zo meteen aan je plafond komt te hangen. Samen bepalen we dit aan de hand van jouw wensen. Recht of een beetje speels, knoesten, de lengte en dikte van de stam, waarbij de afmeting van je tafel, dikte van het blad en de ruimte waarin deze komt te hangen, maatgevend is. Het uitzoeken van de juiste stam is dus essentieel voor het mooiste eindresultaat.

  Verder van belang is, de manier hoe je de stoere hanglamp boomstam aan het plafond wil bevestigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een staalkabel, een ketting, snoer met linnen omhulsel (geeft een natuurlijke uitstraling) en meer. Het ophangsysteem maken wij zo minimalistisch mogelijk, om zo de boomlamp volledig tot zijn recht te laten komen. Op die manier blijft alle focus gericht op de stam.

  Voor de verlichting zelf, maken wij gebruik van de meest innovatieve LED componenten. Om de boomstam hanglamp boven de tafel niet alleen als sfeerlamp te kunnen gebruiken, plaatsen wij professionele Led, die zeer fel kan branden, zodat je er ook onder kunt lezen en werken. Met de ingebouwde dimmer kun je de lichtsterkte instellen met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening. De trafo en de dimmer zijn verwerkt in plafondkappen en deze zie je dus niet.

  Laat je wensen en dromen uitkomen. Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw unieke stoere hanglamp te verwerkelijken.

 • 49,95

  Waar je ook een lichtbron plaatst, met deze stoere boomstam lamp heb je een originele leuke blikvanger op je tafel of dressoir.

  Bij deze boomstam lamp, voeg je iets waardevols aan het interieur toe. De sfeerlamp is namelijk van eikenhout gemaakt, een natuurproduct dus. Geen enkele boomstamlamp ziet hetzelfde uit. Om het ook zo authentiek en natuurlijk mogelijk te laten, is het niet geolied of gebeitst. Zoek je daarom iets aparts dat een ander niet heeft,  is dit een prachtig item!

  Afhankelijk van de kleurstelling in het interieur, is het een kwestie van smaak, waardoor wij deze boomstam lamp exclusief lampenkap leveren.

 • 79,95

  Tropisch hout is een houtsoort dat van loofbomen afkomstig is. Dit hout kenmerkt zich door zijn eigenschappen hard en duurzaam. Deze leuke boomstronk lamp is hiervan vervaardigd. Het heeft een stoer en zeer robuust uiterlijk.

  Met deze boomstam lamp haal je een stukje tropisch natuur in huis, dat een sfeer van warmte en gezelligheid geeft. Het past in vele stijlen van interieurs omdat dit hout door zijn neutrale lichte kleur goed te combineren valt met andere soorten meubelstukken.

  Deze boomstronk lamp wordt exclusief lampenkap geleverd omdat dit een kwestie van smaak is en afhankelijk van de kleurstelling in je kamer.

 • 49,95

  Deze prachtige eikenhouten lamp is ontstaan door onze eigen persoonlijke touch aan de eikenstam te geven, waardoor het mede, door het karakter van het hout, een unieke design tafellamp is geworden.

  Het eikenhout is afkomstig van privé landgoederen uit Nederland, een echt Hollands product dus. Doordat de stam van de eikenhouten lamp is afgelakt, heeft dit een positief effect op de uitstraling.

  De eikenhouten lamp wordt exclusief lampenkap geleverd omdat dit een kwestie van smaak is en afhankelijk van de kleurstelling in je kamer.

   

 • 49,95

  Deze natuurlijke houten lamp zal in vele interieurs passen. Van deze sfeerlamp bestaat geen tweede, dus haal je hiermee iets unieks in huis.

  De woonkamer lamp is goed te combineren met andere stijlen, diverse meubelstukken en zal de ruimte meer warmte en gezelligheid geven.

  De houten lamp wordt exclusief lampenkap geleverd omdat dit een kwestie van smaak is en afhankelijk van de kleurstelling in je kamer.

   

 • 69,95

  Deze robuuste houten vloerlamp heeft een stoere uitstraling. De staande vloerlamp, is gemaakt van eikenhout dat afkomstig is van privé landgoederen uit Nederland, een echt Hollands product dus.

  De stam van deze houten vloerlamp is onbehandeld, zodat de identiteit van het hout bewaard blijft en zo zijn natuurlijke uitstraling behoud. Doordat het een natuurproduct is, bestaat er geen exact tweede van. Door onze eigen creativiteit aan de boomstam lamp te geven, ontstaat er een leuk vormgegeven ontwerp met een persoonlijke touch.

  De houten vloerlamp wordt exclusief lampenkap geleverd omdat dit een kwestie van smaak is en afhankelijk van de kleurstelling in je kamer.

 • 79,95

  Deze mooie tropische lamp boomstam heeft een stoer en zeer robuust uiterlijk.

  De boomstamlamp is gemaakt van tropisch hout dat door zijn karakter en kleur, goed te combineren valt met andere stijlen van interieurs. Van landelijk tot modern, alles is mogelijk!

  Naast zijn functionaliteit, is deze boomstam lamp een sfeervol pronkstukje in de woonkamer en laat je huis stralen.

  De lamp boomstam wordt exclusief lampenkap geleverd omdat dit een kwestie van smaak is en afhankelijk van de kleurstelling in je kamer.

 • 59,95

  Deze sfeerlamp is het bewijs, dat door het gebruik van natuurlijke materialen gecombineerd met moderne led-componenten, er leuke, aparte ontwerpen kunnen ontstaan.

  In het opengespleten eikenstammetje van de sfeerlamp, hebben wij led (RGB) geplaatst op afstandsbediening. Deze wordt meegeleverd en hiermee kun je uit diverse kleurweergaven kiezen, dimmen en aan/uit schakelen. Perfect en erg handig om de juiste kleur en de intensiteit van het licht in te stellen. Dit naar gelang de sfeer die je wilt creëren en dat past bij het interieur.

  Met deze sfeerlamp heb je echt iets bijzonders, een gezelligheidsmaker dat sfeer verhogend werkt. Een uniek item dat je makkelijk overal kunt neerzetten (compact).

   

   

   

 • 79,95

  Deze mooie teakhouten lamp heeft een robuuste uitstraling.

  De stam van deze houten lamp, is van teak vervaardigd. Deze houtsoort valt onder tropisch loofhout, hard, zwaar en duurzaam.

  Voor een landelijk interieur zal deze sfeerlamp echt tot zijn recht komen.

  De teakhouten lamp wordt exclusief lampenkap geleverd omdat dit een kwestie van smaak is en afhankelijk van de kleurstelling in je kamer.

Indeco Design
X
0

Your Cart