Boomstamtafels

Alle 2 resultaten

 • 775,00

  Een boomstam salontafel is een musthave voor in je huis. De uitstraling van hout geeft veel sfeer en warmte.

  Deze aparte boomstam salontafel is gemaakt van esdoornhout en heeft prachtige tekeningen aan de zijkant van de stam. De salontafel boomstam is uniek door zijn natuurlijke vorm, het authentieke karakter van het hout en de vorm van de ingefreesde glasplaat.

  De boomstamtafel is uitgevoerd met 3 metalen driehoek poten. Deze zijn door de verkleuring van warmte afgelakt, zodat het metaal ook een levende uitstraling krijgt.

  Met deze unieke boomstam salontafel haal je helemaal de natuur in huis. Het geeft je interieur een relaxte en warme uitstraling! En je hebt een item dat niemand anders heeft en waar geen tweede van bestaat!

  Snel bekijken
 • 325,00

  Deze prachtige salontafel boomstam is gemaakt van Douglas hout. De schijf is afgelakt zodat je makkelijk vlekken en vuil kunt verwijderen.

  De houtvochtigheid van het hout past zich aan de vochtigheid van zijn omgeving aan. Door het uitzetten of krimpen van het hout kunnen scheuren ontstaan, ook wel ‘het werken van hout’ genoemd. Zo heeft deze salontafel boomstam zijn natuurlijke uitstraling. Bij deze tafel is een scheur met epoxy dichtgemaakt en verbonden met twee zwaluwstaart verbindingen, zodat het niet verder scheurt.

  De boomstam salontafel is uitgevoerd met een metalen onderstel. Deze is door de verkleuring van warmte afgelakt, zodat het metaal ook een levende uitstraling heeft.

  Deze Salontafel boomstam geeft je interieur een natuurlijke warme sfeer en haal je iets unieks in huis.

  Snel bekijken