Boomstamtafels

Alle 3 resultaten

 • 775,00

  Een boomstam salontafel is een musthave voor in je huis. De uitstraling van hout geeft veel sfeer en warmte.

  Deze aparte boomstam salontafel is gemaakt van esdoornhout en heeft prachtige tekeningen aan de zijkant van de stam. De salontafel boomstam is uniek door zijn natuurlijke vorm, het authentieke karakter van het hout en de vorm van de ingefreesde glasplaat.

  De boomstamtafel is uitgevoerd met 3 metalen driehoek poten. Deze zijn door de verkleuring van warmte afgelakt, zodat het metaal ook een levende uitstraling krijgt.

  Met deze unieke boomstam salontafel haal je helemaal de natuur in huis. Het geeft je interieur een relaxte en warme uitstraling! En je hebt een item dat niemand anders heeft en waar geen tweede van bestaat!

  Snel bekijken
 • 325,00

  Deze prachtige salontafel boomstam is gemaakt van Douglas hout. De schijf is afgelakt zodat je makkelijk vlekken en vuil kunt verwijderen.

  De houtvochtigheid van het hout past zich aan de vochtigheid van zijn omgeving aan. Door het uitzetten of krimpen van het hout kunnen scheuren ontstaan, ook wel ‘het werken van hout’ genoemd. Zo heeft deze salontafel boomstam zijn natuurlijke uitstraling. Bij deze tafel is een scheur met epoxy dichtgemaakt en verbonden met twee zwaluwstaart verbindingen, zodat het niet verder scheurt.

  De boomstam salontafel is uitgevoerd met een metalen onderstel. Deze is door de verkleuring van warmte afgelakt, zodat het metaal ook een levende uitstraling heeft.

  Deze Salontafel boomstam geeft je interieur een natuurlijke warme sfeer en haal je iets unieks in huis.

  Snel bekijken
 • 650,00

  Op zoek naar een unieke salon tafel boomstam, die niet standaard in ieder interieur te vinden is? Je haalt graag natuurlijke elementen in huis en houdt van stoere meubels? Dan is deze bijzondere tafel boomstam precies datgene wat je zoekt. Je interieur krijgt zo precies wat het verdient!

  Alsof je midden in de natuur zit te genieten, zo voelt deze tafel boomstam in je huis. Puur natuur, stoer en robuust. Bomen groeien niet op maat, dus elke welving en vorm is anders. De schoonheid van moeder natuur! Dat maakt het ook zo uniek en bijzonder. Het is dus onmogelijk dat er exact een zelfde stuk van bestaat.

  De boomstam tafel oogt zeer robuust. Dit komt door de dikte van het blad. Dat vuil en/of vocht niet gelijk in het wilgenhout kan trekken, hebben we het hout transparant afgelakt, zodat de salontafel boomstam mooi blijft en de structuren nog meer naar voren komen.

  Het stabiele onderstel is van metaal in de vorm van een langwerpige driehoek. Door deze combinatie hout en metaal, is deze tafel boomstam in vele stijlen van interieurs toepasbaar.

  Snel bekijken