Boomstamtafels op wielen

Alle 2 resultaten weergegeven

 • 119,95

  Dit bijzettafeltje boomstam is gemaakt van Acacia. De natuurlijke vormen, de structuren en tekeningen maken dit bijzettafeltje zo uniek. De schijf is transparant afgelakt, zodat het z’n identiteit behoud en beschermd is tegen vuil.

  De houtvochtigheid van het hout past zich aan de vochtigheid van zijn omgeving aan. Door het uitzetten of krimpen van het hout kunnen scheuren ontstaan, ook wel ‘het werken van hout’ genoemd. Zo krijgt dit bijzettafeltje boomstam zijn natuurlijke uitstraling. Hoe ouder, hoe mooier het wordt.

  Het bijzettafeltje boomstam is door de gelagerde zwenkwieltjes makkelijk te verplaatsen en doordat één van de wieltjes uitgevoerd is met een rem, kun je deze vastzetten.

  Dit bijzettafeltje boomstam is ideaal om er van alles en nog wat op te zetten en is een echte blikvanger in je interieur.

 • 175,00

  Een boomstam salontafel is een musthave voor in je huis. De uitstraling van hout geeft veel sfeer en warmte. Deze boomstam salontafel is gemaakt van massief eikenhout en heeft prachtige tekeningen aan de bovenkant van de stam. De salontafel boomstam kan ook als bijzettafel worden gebruikt.

  De schijf is onbehandeld en je zou ervoor kunnen kiezen om het te oliën, beitsen of het zo te laten om de natuurlijke uitstraling te behouden. Door het uitzetten of krimpen van het hout kunnen scheuren ontstaan, ook wel ‘het werken van hout’ genoemd. Dit geeft de boomstam tafel zijn typische natuurlijke uitstraling en wordt in de loop der jaren hierdoor steeds mooier.

  De boomstamtafel is uitgevoerd met 4 industriële wielen, waarvan 1 geremd. Hierdoor kan de boomstam tafel niet van zijn plaats verschuiven. Met deze unieke boomstam salontafel haal je helemaal de natuur in huis. Het geeft je interieur een hippe, relaxte en warme uitstraling!

Indeco Design
X
0

Your Cart