Meubels Archives - Indeco Design

Meubels

Ontdek in onze collectie, welke meubelstukken je leuk kunt combineren bij uw inrichting. Ons assortiment meubelen bestaat uit: houten krukjes, houten bijzettafels, design tafels, tv meubelen, schoenenrekken en poefen. Heb je eigen ideeën, neem gerust contact met ons op. Want naast het bestaande assortiment is Indeco Design gespecialiseerd in karaktervolle maatwerkmeubelen. Informeer naar de mogelijkheden, want vanuit uw wensen en gedachten zoeken wij naar het juiste hout en de passende vorm. Door onze stijl en ervaring te combineren met uw ideeën, ontstaat er een uniek product, die zeer persoonlijk is. Mooie houten meubels maken je interieur helemaal af.

Alle 9 resultaten weergegeven

 • 75,00

  Deze robuuste, moderne houten bijzettafel design is gemaakt van massief eiken, dat onbehandeld is. Zo kan men naar eigen inzicht oliën, beitsen of het zo natuurlijk mogelijk laten.

  Het U-vormige onderstel is gemaakt van staal (koker 5 x 5 cm) en in verstek gelast. Afgewerkt met een duurzame laklaag.

  Met deze prachtige houten bijzettafel design, haal je een zeer degelijk, onverslijtbaar modern meubelstuk in huis.

 • 129,95

  Wil je iets meer dan een standaard vierkante poef, dan hebben we hier een prachtig design hocker met led-verlichting. Deze design hocker is ‘de blikvanger’ voor elk interieur.

  De zwarte design hocker is handgemaakt. Het overtrek is voorzien van een chique moderne stof dat een ‘brocante’ uitstraling heeft.

  De poten onder deze vierkante poef zijn van staal gemaakt en met een mat zwarte laklaag afgewerkt. De stroomaansluiting en de ontvanger (sensor), voor de led-verlichting, zijn in de poten verwerkt.

  Onder de design hocker, hebben we gekozen voor afstand bedienbare led-verlichting RGB. Hiermee kun je uit diverse kleuren kiezen. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je het dimmen en aan/uit schakelen. Perfect en erg handig om de juiste kleur, de intensiteit in te stellen naar gelang de sfeer die je wilt creëren en dat past bij het interieur.

  Dit soort poefen zijn echte sfeermakers binnenshuis. Met deze design hocker heb je echt iets opvallends in huis, waar vooral s’avonds met de verlichting aan, menig oog op gaat vallen.

 • 49,95

  Deze geweldige gehaakte poef is een multifunctioneel meubelstuk, dat handig is om op te zitten, als voetenbank en/of als bijzettafeltje te gebruiken is.

  Het overtrek van deze gehaakte poef is met kwaliteitsgaren gehaakt. De hoes is over een rubberen band gespannen en kan verwijderd worden. Dit heeft als voordeel, dat het eventueel met de hand gewassen kan worden.

  De poten van deze gehaakte poef zijn van RVS (Roestvast staal) en in hoogte verstelbaar. Door de kleurkeuze zwart van het overtrek, in combinatie met de RVS poten, ziet deze gehaakte poef in een modern interieur, er zeer elegant uit.

  Onze poefen zijn geweldige eyecatchers binnenshuis en werken sfeerverhogend.

 • 39,95

  Deze prachtige gekleurde poef is multifunctioneel en zeer praktisch. Je kunt er op zitten, als voetenbank gebruiken en/of als bijzettafeltje. De gehaakte poef is handgemaakt.

  De poten van de poef zijn van eikenhout en het overtrek is met kwaliteitsgaren gemaakt. Deze kan verwijderd worden. De hoes is namelijk over een band gespannen dat als voordeel heeft, dat het eventueel met de hand gewassen kan worden.

  Kortom is deze gekleurde poef een gezellig sfeermaker voor binnen.

 • 49,95

  Deze prachtige grijze poef is een geweldig multifunctioneel meubelstuk. Je kunt er op zitten, als voetenbank gebruiken en/of als bijzettafeltje.

  Deze grijze poef is handgemaakt. De poten zijn van RVS (Roestvast staal) en in hoogte verstelbaar.

  Het overtrek van deze grijze poef is met kwaliteitsgaren gehaakt. De hoes is over een rubberen band gespannen en deze kan eventueel verwijderd worden. Dit heeft als voordeel, dat je het eventueel met de hand kunt wassen. Mocht er een vlekje op komen, een ongeluk zit in een klein hoekje, hou je de ronde poef hierdoor als nieuw.

  Wil je een gezellig sfeermaker, dat praktisch is en een meerwaarde geeft in het interieur, maak je met deze gehaakte poef, een juiste keuze.

 • 39,95

  Deze handgemaakte poef gehaakt, is een pronkstukje in huis. Tegenwoordig zie je steeds vaker gehaakte poefen en gebreide woonaccessoires.

  Onze poef gehaakt is multifunctioneel. Je kunt er op zitten, als voetenbank en/of als bijzettafeltje gebruiken. De chique poten van deze poef zijn van verchroomd kunststof en in hoogte verstelbaar.

  Het overtrek van de ronde poef is met kwaliteitsgaren gehaakt. De hoes is over een rubberen band gespannen en kan verwijderd worden. Dit heeft als voordeel, dat het eventueel met de hand gewassen kan worden.

  Kortom, deze poef gehaakt is praktisch en tevens een gezellige sfeermaker binnenshuis.

 • 39,95

  Deze poef rond is een echte aanwinst, een eyecatcher in elk interieur. Gehaakte en gebreide woonaccessoires zie je tegenwoordig steeds vaker. Het zijn multifunctionele meubelstukken. Je kunt er op zitten, als voetenbank gebruiken of als bijzettafel.

  De poef rond is handgemaakt. De poten zijn van eikenhout en het overtrek is met kwaliteitsgaren gehaakt. Deze kan verwijderd worden omdat de hoes namelijk over een band gespannen is. Dit heeft als voordeel, dat het eventueel met de hand gewassen kan worden.

  Kortom deze poef rond is een prachtig item voor in huis.

 • 39,95

  Naast het decoratieve effect, is deze ronde poef  praktisch en erg handig. Je kunt erop zitten, als voetenbank en/of als bijzettafeltje gebruiken. Al onze poefs zijn handgemaakt en passen in elk interieur, van klassiek tot modern.

  De elegante poten onder de ronde poef, zijn van verchroomd kunststof en in hoogte verstelbaar.

  Het overtrek van deze rode poef is met kwaliteitsgaren gehaakt. De hoes is over een rubberen band gespannen en kan verwijderd worden. Dit heeft als voordeel, dat het eventueel met de hand wasbaar is.

  Onze gehaakte poefs zijn geweldige items, die naast het functionele gebruik sfeerverhogend werken. Door onze ronde poef aan te schaffen, geef je de woonkamer op een simpele manier wat meer allure.

 • 49,95

  Deze zwarte poef kun als voetenbank gebruiken, als bijzettafeltje en je kunt er op zitten. Het is een prachtig multifunctioneel meubelstuk, dat in vele interieurs niet zal misstaan.

  Gehaakte en/of gebreide woonaccessoires zie je steeds vaker. Het zijn gezellige sfeermakers die extra allure aan de ruimte geven. Deze zwarte poef is handgemaakt.

  De robuuste RVS poten (Roestvast staal) zijn in hoogte verstelbaar. Het geeft de gehaakte poef een moderne uitstraling en krijgt hierdoor nog meer elegantie.

  Het overtrek is met kwaliteitsgaren gehaakt. De hoes is over een rubberen band gespannen en kan verwijderd worden. Dit heeft als voordeel, dat je het eventueel met de hand kunt wassen. Mocht er een vlekje op komen, een ongeluk zit in een klein hoekje, hou je de poef gehaakt hierdoor als nieuw.

  Kortom, wil je iets dat naast praktisch gebruik, de sfeer verhoogt in je kamer, zijn onze poefen een goede keuze. Deze zwarte poef is een echte eyecatcher, waar menig oog op gaat vallen.

Indeco Design
X
0

Your Cart