Waxinehouders

Waxinehouders

Waxinehouders zijn van die woonaccessoires waar u nooit genoeg van hebt. Breng uw huis in natuurlijke sferen. Zoekt u theelichthouders die apart, origineel en uniek zijn, bekijk dan snel online alle waxinehouders uit de collectie van Indeco Design. Bij ons zit u goed, keuze genoeg!
waxinehouders

Als decoratie zijn waxinehouders een perfect middel om gezelligheid, warmte en sfeer te creëren. Het werkt rustgevend en zeer romantisch door het kaarslicht. De lampen kunnen uit en de theelichtjes aan, laat de waxinehouders maar branden!

Waxinehouders hoeven niet alleen maar in huis gebruikt te worden, want ook buiten op het terras kunt u het gezellig maken. De uitstraling, de stijl, de gezelligheid binnenshuis is met onze waxinehouders door te trekken naar de tuin en/of terras. Het wordt een “verlengstuk van het binneninterieur” en creëert hiermee eenheid.

Woondecoratie

Juiste details en accessoires maken een kamer extra levendig en persoonlijk. Decoraties zijn het meest geslaagd als ze zo zijn gegroepeerd, dat ze opvallen en je aan het denken zetten. Door het veranderen van woondecoraties, kan hetzelfde interieur een gehele andere sfeer oproepen. Met onze natuurlijke woondecoraties, zoals bijvoorbeeld waxinehouders, maakt u de ruimte nog huiselijker.

Het is onmisbaar om een perfecte finishing touch in de woonkamer te krijgen als de juiste accessoires ontbreken. Want zonder bijpassende accessoires en/of decoraties is het een stuk onpersoonlijker en minder gezellig. Laat u daarom inspireren door het vele mooi’s in onze webwinkel en vindt wat u zoekt!
Waxinehouders

Wat wij u te leveren hebben!

Indeco Design maakt naast de standaard collectie, producten op maat en ontwerpt unieke designstukken, ook voor cliënten met eigen ideeën. Mocht dit het geval zijn, bepraten wij graag uw verwachtingen met u door.

Zelfs indien u via onze online webshop houten waxinelichthouders of andere woonartikelen koopt, dan ontvangt u een product dat alleen u heeft. Echter is ieder item uit ons aanbod bijzonder omdat niet ieder blok hout er hetzelfde uitziet. Dus onze woonproducten daarom ook niet.
Waxinehouders
Indeco Design heeft al heel veel klanten mogen helpen, bent u onze volgende?

Indeco doet net dat beetje extra

Bij Indeco Design staat u als cliënt centraal. Indeco Design besteedt om die reden veel aandacht aan ontwerp, duurzaamheid, afwerking en kwaliteit. Dit merkt u niet alleen aan de ruime collectie aan items die wij kunnen leveren, maar ook aan onze klantgerichtheid. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit garanderen dat u van ons mag verwachten.

Wij zijn meer dan een gewone online meubelwinkel.

Vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar

U wilt graag iets meer informatie? Dan kunt u gerust contact met Indeco opnemen. Lukt dit even niet, kunt u ook online het contactformulier invullen. Uw vraag probeert Indeco dan zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Per telefoon zijn wij te bereiken op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur op tel.nr. 0591-785755 of via mail: info@indecodesign.nl.

X
Indeco Design
0

Your Cart