Wanddecoratie

Unieke producten voor uw woning

Op zoek naar unieke wanddecoratie? Wilt u geen massaproduct, maar iets wat niemand anders in zijn woning heeft? Dan bent u bij Indeco Design aan het goede adres. Wij maken houten woonartikelen. Bij ons vindt u een standaardcollectie, maar wij kunnen ook producten op maat voor u maken. Door onze jarenlange ervaring te combineren met uw wensen kunnen wij een artikel maken dat geheel uniek is. Wat mogen wij voor u doen?

Onze wanddecoratie

Onze standaardcollectie kunt u in onze webwinkel vinden. Onze woonartikelen hebben hetzelfde design en afmetingen. Toch is ieder stuk uniek. Wij vervaardigen onze wanddecoratie van hout. Ieder stuk hout heeft een ander uiterlijk. De jaarringen zijn van verschillende diktes of er zitten knoesten op de tak of stam. Hierdoor verschilt ieder stuk van elkaar. Zelfs wanneer u bijvoorbeeld een aantal dezelfde lampen bij ons bestelt, dan zult u zien dat ze onderling iets verschillen of net wat anders zijn. Vindt u in ons aanbod niet wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Wij maken ook wanddecoratie op maat voor u.

Wanddecoratie

Hierom kiest u voor ons

Voor de aanschaf van woonartikelen kunt u iedere willekeurige woonwinkel binnenlopen, maar dan doet u uzelf en uw portemonnee tekort. Wij maken unieke woonartikelen die u nergens anders in een Nederlandse woning terugvindt. Maar wij bieden u meer. U profiteert bij ons ook van de volgende voordelen:

  • U vindt bij ons uitgebreid assortiment aan wanddecoratie.
  • Wij leveren kwaliteitsproducten. Doordat wij zelf onze producten vervaardigen, kunnen wij garant staan voor de beste kwaliteit.
  • U kunt onze wanddecoratie ook gemakkelijk online bestellen.
  • Naast onze standaardcollectie bieden wij u ook maatwerk.
  • Ieder van onze decoratiestukken is uniek.

Wilt u meer weten?

Heeft u nog een vraag voor ons over onze wanddecoratie? Of wilt u dat wij een stoel of tafel voor u op maat maken? Neemt u dan contact met ons op. Telefonisch kunt u ons op werkdagen tussen 9.00 tot 17.00 bereiken op nummer 0591-785755. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ook online ons contactformulier invullen of een e-mail zenden naar info@indecodesign.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk antwoord van ons. Welke wanddecoratie mogen wij voor u maken?

X
Indeco Design
0

Your Cart