Wanddecoratie hout

Unieke wanddecoratie hout!

Bent u op zoek naar originele en unieke wanddecoratie hout of andere woonartikelen? Dan kunnen wij u helpen. Wij bieden u een groot aanbod van lampen, (klein)meubels, houten wanddecoratie en woonaccessoires, die één voor één uniek zijn. Wij bieden naast het assortiment, ook maatwerk aan voor individuele ideeën en wensen, ook voor wanddecoratie hout.
wanddecoratie hout

Wie zijn wij?

Sinds vele jaren is Indeco Design de expert in het bedenken van een origineel inrichting, voor in en rond uw huis. Of het nu om wanddecoratie hout gaat, een houten kapstok of een tv-meubel, het hout wordt met veel zorg door ons zelf gekozen, zodat wij de beste kwaliteit kunnen garanderen. Het hele proces, van materiaal keuze tot het maken van het artikel, doen wij zelf. Zo kan Indeco de kwaliteit van al onze items garanderen en u de service bieden die u van onze webshop kunt verwachten.

Treft u niet wat u zoekt, wilt u een meubel, een boomstamlamp of wanddecoratie hout met specifieke maten, een bijzondere stijl, of wilt u uw persoonlijke wensen verwezenlijken? Dan bespreken wij graag samen met u tijdens een informeel gesprek onze mogelijkheden.
wanddecoratie hout

Waarom Indeco Design? Hierom!

Voor standaard meubels of woonaccessoires kunt u iedere gewenste meubelzaak in uw buurt binnenlopen. Echter treft u bij ons geen fabrieksproducten, want ieder van onze artikelen zijn handgemaakt. In het aanbod van onze webshop vindt u o.a.:

– Woonaccessoires, zoals boom-/ plantenbakken, theelichthouders
– Lampen zoals boomstam hanglamp, teakhouten tafellamp
– Wanddecoratie hout, zoals kapstokken, spiegels
– Verschillende tuinartikelen zoals solar buitenverlichting

Benieuwd geworden naar de collectie die wij verkopen? Bezoek dan snel onze webshop!
wanddecoratie hout

Heeft u nog een vraag?

U wilt bijvoorbeeld meer weten over maatwerk opties? Dan kunt u uiteraard contact met Indeco Design opnemen. Ook kunt u op de online website het contact formulier invullen. Wij streven er naar om al uw vragen vandaag nog te beantwoorden. Voor persoonlijk contact is Indeco Design telefonisch te bereiken op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Tel: (+31) 0591-785755.

X
Indeco Design
0

Your Cart