Unieke natuurproducten; Sieradenhouder boomstam

Unieke natuurproducten; Sieradenhouder boomstam

  Wil je een sieradenhouder boomstam? Dan kies je bij Indeco Design voor een uniek product. Geen enkele sieradenhouder is precies gelijk aan een andere sieradenhouder. Het bijzondere aan deze sieradenhouder is dat gebruik is gemaakt van een echte boomstam. Dat maakt het product natuurlijk totaal anders dan de machinaal geproduceerde sieradenhouders. Wil je dus echt iets onderscheidends voor je sieraden? Kies dan ook voor deze bijzondere verwerking van een boomstam.

  Wat zijn de kenmerken van de sieradenhouder boomstam?

  In de eerste plaats natuurlijk het unieke karakter, waardoor geen enkele houder gelijk is. De boomstam voor jouw product is zorgvuldig geselecteerd en is van een eik. Dit eiken is afkomstig van een privé landgoed in Nederland. Je hebt dus een volledig Nederlands product in handen. Stevig en robuust en met een onderscheidende uitstraling. De hoogte van dit product is ongeveer 80 centimeter. Het aantal haken voor sieraden is vijf. Het hout hebben we niet behandeld. Hierdoor blijft de unieke natuurlijke uitstraling behouden. Deze wordt bijna altijd ervaren als warm en gezellig. Wil je dit unieke product direct bestellen? Dan kan dat rechtstreeks in de webshop van Indeco Design.

  Combineren met de sieradenhouder boomstam

  Je kunt je sieradenhouder uiteraard gebruiken als los object. Wil je combineren met andere toepassingen van een boomstam? Dan vind je bij Indeco Design bijvoorbeeld de volgende mogelijkheden:

  • Hanglamp
  • Bijzettafel
  • Spiegel
  • Kapstok
  • Eiken krukje

  Houd het aanbod in onze webshop goed in de gaten. We komen namelijk regelmatig met nieuwe producten.

  Meer informatie over de sieradenhouder boomstam en direct bestellen

  Je vindt een keur aan uitstekende natuurlijke producten voor je interieur en als decoratie in de webshop van Indeco Design. Daarnaast kun je maatwerk uit laten voeren. Wij zorgen dan dat jouw wensen met natuurlijke materialen worden gerealiseerd. Meer informatie over dit product vind je in de webshop van Indeco Design. Op de pagina Sieradenhouder boomstam vind je informatie en kun je direct bestellen.

  Geef een reactie

  X
  Indeco Design
  0

  Your Cart