Uitbreiding collectie “solar buitenlampen”

Uitbreiding collectie “solar buitenlampen”

  Zoek je tuinverlichting voor oriëntatie die niemand anders in Nederland heeft? Wil je iets anders dan een massaproduct? Geen stroomaansluiting aanwezig op het terras of in de tuin? Dan zijn onze lampen op zonne-energie een perfecte oplossing en een goede keuze. Omdat wij onze solar buitenverlichting zelf ontwerpen en maken, is deze alleen bij Indeco Design te bestellen!
  Uitbreiding collectie “solar buitenlampen”

  Doordat de vraag naar onze tuinverlichting steeds groter wordt, hebben we ons online assortiment uitgebreid. Naast de solar grondlampen die je eigenlijk moet ingraven, hebben we nu ook kleinere versies gemaakt. Deze solar buitenlampen bestaan uit 2 stuks, een setje dus. Je kunt ze gemakkelijk op elke willekeurige plek neerzetten, waar je ook wilt. Plaats ze wel daar waar het goed daglicht kan opvangen.

  In een handomdraai breng je op een eenvoudige manier geweldige decoratieve lichtaccenten aan. Het is na zonsondergang nog lekker nagenieten van het licht in je tuin. Doordat de tuinlampen zijn uitgerust met led is het dé tuinverlichting van de toekomst.

  De led-verlichting die wij in onze setjes gebruikt hebben geven een sfeervolle warme gele kleur weer. De stam zelf hebben we onbehandeld gelaten zodat het zo natuurlijk mogelijk blijft. Je kan ze eventueel met een lak, beits of olie behandelen, net wat je zelf mooi vindt.
  Uitbreiding collectie “solar buitenlampen”

  Hoe werkt onze solar buitenverlichting?

  Tuinverlichting op zonne energie werkt al op gewoon daglicht. De zon hoeft niet te schijnen om energie via het zonnepaneeltje op te vangen. Daardoor zult u ook in de wintermaanden kunnen genieten van het licht die de solarlampen geven. Het opgevangen licht wordt omgezet in energie. Deze energie wordt opgeslagen in een batterij. Als het dus licht is wordt de batterij opgeladen en wordt het schemer of donker, gaat de lamp automatisch branden. De branduren van het licht is afhankelijk van de opgeslagen energie. Zijn de batterijen opgeladen, zal het ca. 6 a 8 uren branden. De batterijen zijn vervangbaar. Zo kun je jaren plezier hebben van deze prachtige lampen!

  Tuinverlichting op zonne-energie heeft veel voordelen:

  – Solar buitenverlichting heeft geen stroom en/of stopcontact nodig.
  – De lampen kunnen overal naar wens neergezet worden, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.
  – Geen technische kennis vereist voor installatie.
  – Het verbruik is minimaal en gratis door de zon.
  – Tevens goed voor het milieu.

  Bestellen, meer informatie nodig?

  Wil je graag een prachtige solar buitenlamp bestellen? Dat is heel eenvoudig. Onder rubriek “Tuin & Terras” vindt je al onze solar buitenlampen, die je makkelijk en veilig online kunt bestellen. Ervaar het gemak van online shoppen!

  Onze solar lampen kunnen ook op maat en naar wens gemaakt worden. Wil je graag wat meer informatie over lampen online bestellen bij Indeco Design? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bij ons is veel mogelijk! Bekijk de nieuwe collectie “tuinverlichting op zonne-energie” hier.

  Geef een reactie

  X
  Indeco Design
  0

  Your Cart