Tuinverlichting

Lampen voor in uw tuin?

Wilt u graag tuinverlichting met een natuurlijke uitstraling? Een lamp die niemand anders in Nederland in zijn tuin heeft staan? Dan zit u goed bij Indeco Design. Met onze tuinproducten haalt u de sfeer en gezelligheid van binnen naar buiten. Omdat onze tuinverlichting gemaakt is van hout past het perfect in iedere tuin of terras. In ons standaardcollectie vindt u een ruime keuze. Zit wat u zoekt hier niet tussen? Geen probleem! Wij maken ook producten naar wens. Samen met u bespreken wij graag wat uw wensen en wat de mogelijkheden zijn.

Dé specialist in houten woonartikelen

Onze meubelzaak is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van houten meubelstukken, verlichting en woondecoratie. Hiervoor gebruiken wij verschillende houtsoorten uit Europa en uit het tropisch regenwoud. Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om kwaliteit te kunnen garanderen, zoeken wij zelf het hout voor onze tuinverlichting uit. Tevens verzorgen wij het gehele productieproces zelf: van ontwerp tot uitvoering. Daarnaast is ieder van onze woonartikelen uniek, omdat geen enkel stuk hout hetzelfde is. Koopt u tuinverlichting bij ons, dan zult u merken dat iedere lamp net iets anders is, ook al is het model hetzelfde.

Tuinverlichting

Waarom Indeco Design?

Wanneer u tuinverlichting wilt aanschaffen, dan kunt u iedere willekeurige meubelwinkel of tuincentrum bij u in de buurt binnenlopen. U zult dan wel uzelf en uw portemonnee tekort doen. Niet alleen vindt u bij ons verlichting die u in geen enkele Nederlandse tuin vindt, maar wij bieden u meer:

  • Ruime keuze aan producten
  • Wij bieden u hoge kwaliteit
  • Onze tuinverlichting kunt u eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen
  • Naast ons vaste aanbod kunnen wij ook verlichting naar wens maken
  • Geen massaproduct, maar unieke verlichting voor in uw tuin

Graag meer informatie?

Wilt u meer weten over tuinverlichting? Of wilt u graag een lamp door ons laten maken? Neemt u dan contact met ons op. U kunt hiervoor online het contactformulier invullen of een mail sturen naar info@indecodesign.nl. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op maandag tot vrijdag tussen 09.00 en 17.00 op 0591-785755. Wanneer u graag meer wilt weten over welke kosten er verbonden zijn aan onze werkzaamheden, dan kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Naar welke tuinverlichting bent u op zoek?

X
Indeco Design
0

Your Cart