Tuinverlichting op zonne energie

Graag meer sfeer in uw tuin?

Tuinverlichting op zonne energie is dé verlichting van de toekomst. Dit komt mede doordat de meeste tuinlampen zijn voorzien van led-verlichting. Met onze eigen ontworpen tuinverlichting op zonne energie creëert u een gezellige sfeer en is het na zonsondergang nog lekker nagenieten van het licht in de tuin.
Tuinverlichting op zonne energie

Tuinverlichting op zonne energie kopen?

Zoekt u mooie tuinverlichting op zonne energie, maar wilt graag iets anders dan dat velen ook al hebben? Geen gedoe met elektriciteitsbedrading, zoals bij de meeste tuinverlichting het geval is? Dan is de solar buitenverlichting met led van Indeco Design zeker iets voor u. Bij ons vindt u geen massaproductie, maar maatwerk waarbij passie en natuur centraal staat. De natuur geeft rust en ontstresst de mens. Daarom maken wij onze solar lampen van diverse houtsoorten, die door de natuurlijke vormen en hun karaktervolle uitstraling, echte eyecatchers zijn voor de tuin. Het gebruik van natuurlijk materiaal in combinatie met het oriëntatie licht, maakt onze tuinverlichting op zonne energie zo uniek en bijzonder. Het werkt sfeerverhogend!

Bent u milieubewust en gaat u voor duurzame zonne energie verlichting, is de keuze niet meer zo moeilijk. Bestel nu online onze unieke tuinverlichting op zonne energie en geniet van de meerwaarde die uw tuin hierdoor krijgt. Deze lampen online zijn alleen bij Indeco Design te verkrijgen, omdat wij deze zelf ontwerpen en maken. De tuinverlichting op zonne energie wordt op maat of naar uw wensen gemaakt.
Tuinverlichting op zonne energie

Hoe werkt zonne energie verlichting

Tuinverlichting op zonne energie werkt al op gewoon daglicht. De zon hoeft niet te schijnen om energie via het zonnepaneeltje op te vangen. Daardoor zult u ook in de wintermaanden kunnen genieten van het licht die de solarlampen geven. Het opgevangen licht wordt omgezet in energie. Deze energie wordt opgeslagen in een batterij. Als het dus licht is wordt de batterij opgeladen en wordt het schemer of donker, gaat de lamp automatisch branden. De branduren van het licht is afhankelijk van de opgeslagen energie. Zijn de batterijen opgeladen, zal de tuinverlichting op zonne energie ca. 6 a 8 uren branden. De batterijen zijn vervangbaar. Zo kunt u jaren plezier hebben van deze lampen!

Voordelen zonne energie verlichting

Het grote voordeel is dat u geen stopcontact, stroomkabel of technische kennis nodig heeft om onze tuinverlichting op zonne energie aan te leggen. Dat scheelt een hoop tijd en werk. Solar buitenverlichting kan overal naar wens neergezet worden, ook daar waar geen elektriciteitsbedrading naar toe zou kunnen. Plaats de tuinverlichting op zonne energie echter wel op een plek waar redelijk veel (zon)licht komt, anders laad de batterij niet voldoende op. Dit heeft invloed op de lengte van de branduren. Verder is zonne energie milieuvriendelijk en gunstig voor uw portemonnee, want u krijgt de energie namelijk gratis door de zon. Led is zuinig in verbruik en de lamp gaat vanzelf branden als het donker wordt en schakelt weer automatisch uit bij het eerste daglicht.

Contact?

Vindt u in onze lampenwinkel niet de tuinverlichting op zonne energie die u zoekt? Naast de vaste collectie, kunnen wij ook andere modellen of maten voor u ontwerpen. Neem contact met ons op en informeer wat mogelijk is. Indeco Design helpt u graag verder.

X
Indeco Design
0

Your Cart