Tuinmeubelen

Voor uw terras en tuin

Bij Indeco Design kunt u ook terecht voor een ruim aanbod aan tuinmeubelen en –verlichting. De tuin wordt tegenwoordig vaak als een tweede leefgebied gezien. De stijl en de gezelligheid van binnenshuis wordt dan ook vaak doorgetrokken naar de tuin en zelfs naar het terras. Met de tuinmeubelen en accessoires van Indeco Design brengt u de sfeer van binnen naar buiten. In onze online meubelzaak kunt u een groot aanbod aan tuinartikelen vinden, van buitenverlichting tot tuintafels. Zoekt u echter iets anders? Neemt u dan contact met ons op, want wij maken ook meubelen op maat.

Tuinmeubelen

Kies voor uniek

Onze specialisatie is het ontwerpen en vervaardigen van houten meubelstukken en woondecoratie. Wij gebruiken hiervoor diverse soorten hout uit Europese en tropische bossen. Voor ons is het belangrijk om kwaliteit te leveren. Daarom zoeken wij het hout voor onze tuinmeubelen zelf uit. Wij regelen zelf het gehele productieproces. Ieder van onze tuinartikelen is bijzonder. Omdat geen enkel stuk hout hetzelfde is, zijn onze tuinmeubelen dat ook niet. Zelfs wanneer u meerdere van onze tuinlampen bestelt, dan zult u zien dat er onderling (kleine) verschillen te zien zijn. Dit is wat onze producten uniek maakt.

Waarom onze tuinmeubelen?

  • Omdat wij u een ruime keuze aan tuinmeubelen bieden.
  • Omdat wij ook meubelen voor u op maat kunnen maken.
  • Omdat u onze standaardcollectie eenvoudig online kunt bestellen en thuis kunt laten afleveren.
  • Omdat onze meubelzaak alleen tuinmeubelen van kwaliteit levert.
  • Omdat ieder van de producten die wij leveren uniek is.

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer informatie? Of wilt u dat wij een tuinmeubel naar wens maken? Onze medewerkers helpen u graag. Wanneer u een vraag heeft, kunt u ons altijd een mail sturen via info@indecodesign.nl of vul het contactformulier op onze website in. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur op 0591-785755. Wilt u graag een beter beeld krijgen van wat het kostenplaatje is? Dan kunt u natuurlijk ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent. Welke tuinmeubelen u ook zoekt, wij helpen u graag.

X
Indeco Design
0

Your Cart