Terrasverlichting op zonne-energie

Op een snelle manier heb je met deze terrasverlichting op zonne-energie geweldige, decoratieve lichtaccenten die ook nog eens een prachtig sfeerlicht afgeven. Want ook in het donker mag je tuin of terras bewonderd worden!

Het solar tuinlamp setje wordt veelal geplaatst op het terras of op een muurtje in de tuin. Het geeft een geel sfeerlicht en brengt veel gezelligheid. Bij bijvoorbeeld de voordeur, langs paden, vijvers en opritten worden grondpalen, buitenverlichting solar gebruikt. Deze geven een warm wit licht en branden dus feller.

Door de keuze die wij bieden is onze tuinverlichting op zonne-energie bijzonder attractief. Het is makkelijk te plaatsen (geen stroom nodig) en voorkomt vervelende struikelpartijen (oriëntatielicht). Door zijn originaliteit heb je iets aparts in de tuin dat je niet snel ergens anders gaat vinden. Waarom? Dit is ons eigen ontwerp, niet ingekocht of nagemaakt!

Terrasverlichting op zonne-energie, sfeervol, modern en toch landelijk!

Door zijn natuurlijke uitstraling past ons solar tuinlamp setje perfect in een natuurlijke omgeving, waardoor je tuin nog meer allure krijgt. In de lente en de zomer is de tuin als het ware een tweede woonkamer. Tenminste als het weer het toelaat. Tijdens de mooie avonden zit je graag nog even na in de tuin. Speciaal voor dit soort gezellige avonden zorgen onze natuurlijke solarlampen voor een ideale sfeer. Voor mensen die houden van modern design, maar toch een landelijke uitstraling willen, maak je met onze terrasverlichting op zonne-energie de juiste keuze.

terrasverlichting op zonne-energie

Ook in de winter licht?

Terrasverlichting op zonne-energie is natuurlijk vooral iets voor in de zomer. Toch kunnen solar lampen de tuin ook in de winter gezellig maken. Als je vanuit het verwarmde huis, naar het slechte weer buiten kijkt, wordt de tuin ook in het donker zichtbaar. De lichtgevende terrasverlichting op zonne-energie geven een sfeervolle verlichting tijdens de donkere dagen.

Hotels, parken en natuur campings

Speciaal voor vakantieparken, hotels en campings, waar de natuur centraal staat, maken wij veel van deze solar grondpalen voor oriëntatie naar bijvoorbeeld het sanitairgebouw of langs looppaden. Mooie buitenlampen langs de oprijlaan geven je gasten het gevoel dat ze van harte welkom zijn.

terrasverlichting op zonne-energie

Om de sfeer extra te benadrukken passen onze solar boomstammen perfect in zo’n natuurlijke omgeving, waardoor de camping of het park nog meer uitstraling krijgt. Een belangrijk bijkomend aspect is, dat men geen stroomkabels hoeft te leggen wat normaal gesproken een zeer dure aangelegenheid is. Ook het milieu wordt ontzien, doordat de energie opgewekt wordt door zon- en daglicht. Erbij komt dat led kwikvrij is.

Voor een impressie, kijk op onze website onder rubriek ‘galerij’ en zie bijvoorbeeld foto’s van een opdracht die wij voor een nieuw gebouwd vakantiepark van Landal (Strand Resort Ouddorp Duin) door Ballast Nedam hebben gedaan.


Solar Buitenverlichting

Bestellen of nog vragen?

Bij indecodesign.nl vindt je onder categorie ‘Tuin & Terras’ de terrasverlichting op zonne-energie als setje aan. Deze kun je op een eenvoudige wijze bestellen en heb je meestal de volgende dag al in huis, mits op voorraad.

Daarnaast biedt de webwinkel solar verlichting als grondlamp aan die ingegraven dient te worden. Bekijk onze solar buitenverlichting op je gemak en schroom niet contact met onze klantenservice op te nemen indien er eventuele vragen opduiken.

X
Indeco Design
0

Your Cart