Stijlvolle verfraaiing voor je interieur met de boomstam tafel op wielen

Stijlvolle verfraaiing voor je interieur met de boomstam tafel op wielen

  Wil jij ook zo’n mooie boomstam tafel op wielen? Een bijzondere tafel op wielen vind je bij Indeco Design. De boomstam voor het tafelblad is gemaakt van cederhout. Met een diameter van 60/70 centimeter is de tafel op wielen bijzonder ruim. De hoogte is 17 centimeter en dat zorgt ervoor dat deze tafel op wielen ook uitstekend kan worden gecombineerd met lage andere meubels. De cederhouten boomstam is geolied met lijnolie. De lijnolie is een natuurlijk product dat zorgt voor het optimaal tot recht laten komen van de kenmerken van het cederhout. Je vindt deze fraaie boomstam op wieltjes in de webshop van Indeco Design.

  De natuurlijke uitstraling bij een boomstam tafel op wielen

  Cederhout behoort tot de meer duurzame houtsoorten. Dat is prettig om te weten als je toch al gecharmeerd bent van deze houtsoort. Kenmerkend voor een boomstam uit cederhout is ook dat het nauwelijks werkt. Dat wil zeggen dat je erop kunt rekenen dat de vorm en de werking van het hout van jouw tafeltje blijft zoals het is. Als je een andere tint of gloed wilt, dan bereik je dat door opnieuw olie aan te brengen. Dit product is bijzonder geschikt voor langdurig en intensief gebruik. De vakkundige montage met degelijke materialen zorgt voor een natuurlijk product van hoge kwaliteit.

  De specifieke kenmerken van een boomstam tafel op wielen

  • Robuuste uitstraling
  • Natuurlijk cederhout
  • Geolied met natuurlijke lijnolie
  • Hout dat nauwelijks werkt
  • 1 van de rollers heeft een rem

  Aangezien het tafeltje met de rem kan worden vastgezet heb je de zekerheid dat deze niet onbedoeld de kamer door rolt.

  De boomstam tafel op wielen bestellen bij Indeco Design?

  Wil je ook snel zo’n mooie tafel op wielen? Die kun je direct bestellen in de webshop van Indeco Design. Bekijk specificaties en foto’s. Is deze boomstam tafel op wielen precies wat je zoekt? Bestel hem dan snel.

  Geef een reactie

  X
  Indeco Design
  0

  Your Cart