Solar buitenverlichting

Solar buitenverlichting, een geweldig decoratie-idee voor huis, balkon, tuin of terras!

Met onze solar buitenverlichting heeft u snel en eenvoudig tuinverlichting zonder installatie problemen. Dit komt omdat onze solarlampen onafhankelijk van het elektriciteitsnet zijn. In een handomdraai heeft u met solar buitenverlichting, geweldige decoratieve lichtaccenten rond of in uw woning. In het begin werd solar buitenverlichting vooral als decoratie gebruikt, maar tegenwoordig voor allerlei doeleinden. Zo dienen solarlampen bijvoorbeeld ook als straatverlichting of als hulpmiddel voor oriëntatie.

Zoekt u online tuinverlichting die niemand anders in Nederland heeft? Indeco biedt uitkomst. Wilt u iets anders dan een massaproduct, dat vele anderen ook al hebben? Dan is deze solar buitenlamp van Indeco Design een goede keuze. Het brengt gezelligheid, is sfeervol, functioneel en u heeft echt iets unieks in de tuin of op het terras staan.

Onze eigen ontworpen solar tuinlamp, is dus buitenverlichting op zonne-energie, dat uit een setje van twee ongelijke eiken stammetjes bestaat. Doordat het eikenhout een natuurproduct is, ziet geen enkele solar tuinlamp hetzelfde uit en maakt het daardoor nog unieker. In de stam van de solar buitenlamp is het zonnepaneeltje volledig geïntegreerd. Het zonnepaneeltje is met epoxy tegen vocht afgewerkt. We hebben de stammetjes geolied op natuurlijke basis met lijnolie voor bescherming tegen weersinvloeden.
Solar buitenverlichting
Hoe werkt het? Het zonnepaneeltje van de solar tuinlamp, vangt de zon- en lichtstralen op waardoor het zijn energie oplaad. Wanneer het donker gaat worden, zal de solar buitenlamp gaan branden door de ingebouwde fotocel. De lengte van de branduren, het solar licht, is afhankelijk van de opgeslagen energie.

Tuinverlichting op zonne-energie heeft veel voordelen:

– Solar buitenverlichting heeft geen stroom en/of stopcontact nodig voor het elektriciteitsnet. U hoeft dus geen stroom kabel te leggen.
– Solarlampen kunnen overal naar wens neergezet worden, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.
– Geen technische kennis vereist voor installatie.
– Het verbruik van solar buitenverlichting is minimaal en tevens gratis door de zon.
– Solar buitenverlichting is milieuvriendelijk.

Solar buitenverlichting kan zowel in de zomer, maar ook in de winter gebruikt worden. Voor mensen die houden van een fraai design, iets unieks willen hebben uit natuurlijke materialen en toch modern, moet u bij Indeco zijn. Speciaal voor gezellige avonden zorgen onze decoratieve solarlampen voor een ideale sfeer.

Natuur campings en vakantieparken?

Speciaal voor vakantieparken en campings, waar de natuur centraal staat, maken wij grote solar lampen voor oriëntatie naar bijvoorbeeld het sanitairgebouw of langs looppaden. Ook om de sfeer extra te benadrukken passen onze solar boomstammen perfecte in zo’n natuurlijke omgeving, waardoor de camping of het park nog meer uitstraling krijgt. De solar buitenverlichting wordt op maat en naar wens gemaakt.
Solar buitenverlichting

Kies voor kwaliteit

Wij van Indeco Design hebben tevredenheid van klanten hoog in het vaandel staan. Het streven van Indeco, is dan ook om optimale service te bieden zodat zoveel mogelijk van onze ontwerpen bij mensen thuis komen te staan.

Dat is niet uitsluitend van toepassing op onze klanten gerichte werkwijze, maar betreft diverse facetten in onze webshop. Dat kan Indeco u verzekeren omdat wij niet alleen de artikelen zelf maken, maar ook het ontwerp en de materiaalkeuze voor onze eigen rekening nemen.

Vindt u in onze online webwinkel niet de solar buitenverlichting die u zoekt? Naast de vaste collectie, kan Indeco ook andere modellen of maten voor u ontwerpen.

Daarom kiest u voor Indeco!

U kunt iedere gewenste lampenwinkel of meubelzaak binnenlopen, maar als u iets aparts/ origineels zoekt voor uw tuin, dan moet u bij Indeco zijn.

Bij ons vindt u niet alleen originele woonproducten, bij Indeco Design ontvangt u ook vele extra voordelen. Onder andere:

– Uw ideeën en persoonlijke wensen kunnen wij omzetten tot een uniek product.
– U heeft bij ons de optie uit een standaard aanbod, maar wij creëren ook items op maat.
– Inspirerend en natuurlijk.
– Indeco heeft vele jaren kennis en ervaring in huis.
– Korte communicatielijnen, informeel bedrijfsstructuur.
– Alles in eigen beheer.

Kijkt u naar ons uitgebreide aanbod van diverse soorten lampen, van tafellampen tot solar buitenverlichting, in onze online lampenwinkel en doe ideeën op.

Solar buitenverlichting

Vragen? Neem contact op?

Wilt u graag wat meer informatie over solar buitenverlichting of onze werkwijze? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op. Per telefoon is Indeco te bereiken op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur op tel.nr. 0591-785755 of via e-mail: info@indecodesign.nl. Ook kunt u op deze site het contact formulier invullen. Indeco Design gaat met uw vragen aan de slag en mailt dan zo snel mogelijk terug.

Indeco Design heeft door de tijd heen al veel blije cliënten van dienst mogen zijn, bent u de volgende?

X
Indeco Design
0

Your Cart