Retourneren

Bestelling retourneren/ ruilen

Wanneer u niet tevreden bent over het product, of het voldoet niet aan uw verwachting, kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, ongebruikt, inclusief alle toebehoren, in deugdelijke verpakking, ruilen of retourneren. Als u retourneert, maakt men gebruik van het zogenaamde herroepingsrecht/zichttermijn. De koper heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van het product zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden.
Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u het product, inclusief alle toebehoren die u bij de bestelling ontvangen heeft, met de factuur en het Retourformulier Herroepingsrecht, uiterlijk binnen 14 dagen aan ons retourneren. Uitgebreide informatie omtrent herroeping vindt u in de Algemene Voorwaarden.

U kunt het Retourformulier Herroepingsrecht voor herroeping of een andere duidelijk geformuleerde verklaring ook elektronisch invullen en toezenden via email op info@www.indecodesign.nl.

Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt zullen wij u onverwijld op een duurzame gegevensdrager (bijvoorbeeld per e-mail) een ontvangstbevestiging van uw herroeping sturen.

Download hier het Retourformulier Herroepingsrecht.

Binnen 14 dagen na ontvangst van uw bewijs van retourzending of het retour gezonden product, ontvangt u het bedrag voor de producten en de eventuele verzendkosten voor de heenzending terug.

Retouradres
Indeco Design
Oldengaarde 18
7824 CB Emmen
Nederland

Bestelling beschadigd of niet compleet

Als u een artikel beschadigd heeft ontvangen, niet compleet is, of per ongeluk een verkeerd artikel heb gekregen, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Telefonisch (0591 785755), via mail: info@www.indecodesign.nl of via het contactformulier van deze site.
Kosten retourneren

Wij streven naar een maximaal percentage tevreden klanten. Als u helaas ontevreden bent over de aankoop en het product terug wilt sturen, is dit mogelijk. Echter vergoeden wij deze retourkosten niet en komen voor uw eigen rekening.

Na terug ontvangst van het geretourneerde artikel, maken wij het bedrag, binnen een termijn van 14 dagen aan uw over. Mocht bij ontvangst van een retourzending blijken dat het product, gebruikt of beschadigd is, dan behoud Indeco Design zich het recht voor om een mindering toe te passen op het te vergoeden bedrag.
Indeco Design kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadiging of het zoekraken van retourgestuurde artikelen. De koper draagt zelf het risico voor de retourzending. U kunt dit beperken door het in een deugdelijke verpakking terug te sturen. Vraag ook om een verzendbewijs of traceernummer en bewaar deze goed.

Uitzonderingen retourneren

Artikelen die besteld zijn door bedrijven of gebruikt worden voor zakelijke doeleinden. Artikelen die met een speciale korting zijn gekocht of die speciaal op bestelling voor u zijn gemaakt.

X
Indeco Design
0

Your Cart