De populariteit in bijzettafeltjes van boomstammen

De populariteit in bijzettafeltjes van boomstammen

  Wil je ook eens zo’n bijzettafel boomstam als eyecatcher voor jouw interieur? Het gebruik van de boomstam is weer helemaal terug in de Nederlandse inrichting. Dat is dan ook een belangrijke reden dat de bijzettafel die gemaakt is van een boomstam in de collectie van Indeco Design niet mag ontbreken. Dan zorgen we er natuurlijk voor dat zo’n bijzettafel niet alleen fraai oogt. We hebben zeker aan de praktische kant gedacht. Je schuift het tafeltje namelijk eenvoudig met de vier wielen naar elke gewenste plaats. Tijdens het gebruik in de praktijk zal dan al snel blijken dat het nut van deze fraaie bijzettafel ook een uitkomst is in situaties waar je net even dat gemak hebt van het verschuiven van deze bijzetter.

  We verplaatsen graag met onze bestaande spullen

  Steeds meer mensen blijken er plezier in te hebben om een aantal keren per jaar bestaande meubels en objecten in de kamer te verplaatsen. Een grote en zware kast zal dan lang niet overal weer een passende plek vinden. Dat ligt heel anders met onze boomstam op wielen. Die blijkt ook op plaatsen waar je het misschien niet direct zou verwachten verrassend goed te passen. Het tafeltje is overigens laag. Daardoor kun je het zeker gebruiken bij meubilair dat qua ontwerp ook laag is. Heb je het tafeltje tijdelijk niet nodig? Dan schuif je het natuurlijk met het grootste gemak ook weer uit het zicht.

  In welke interieurs kan de bijzettafel boomstam tot recht komen?

  We laten het uiteraard aan jouw persoonlijke smaak en stijl over op welke manier je de boomstam bijzettafel wilt gebruiken. Uit de reacties merken we dat in de volgende interieurs de bijzettafel boomstam uitstekend past:

  • Het rustieke interieur
  • Landelijke stijl
  • Moderne inrichting
  • Bij Scandinavische meubels
  • Industriële inrichting

  Wil je de bijzettafel boomstam bestellen?

  Wil je dit bijzonder fraaie design meubelstuk ook in jouw interieur? Bestel deze dan bij Indeco Design. Je kunt de Bijzettafel boomstam rechtstreeks bestellen in onze webshop

  Geef een reactie

  X
  Indeco Design
  0

  Your Cart