Over Indeco Design

Indeco Design staat voor binnen en buitenleven. Het bedrijf ontwerpt en maakt unieke houten meubels en vele leuke, originele woonaccessoires voor in of rond je huis. Stoer, trendy, robuust, uniek en handgemaakt uit natuurlijk materiaal.

Door de passie voor houtbewerking, de gedrevenheid als binnenhuisarchitect en de interesse voor stijlvolle interieurs en natuurlijke materialen, is het bedrijf Indeco Design ontstaan.

Indeco Design is gespecialiseerd in karaktervolle woonaccessoires en maatwerkmeubelen. Vanuit je wensen en gedachten zoeken wij naar het juiste hout en de passende vorm. Door onze stijl te combineren met jouw eigen ideeën, krijg je uiteindelijk een uniek product, dat heel persoonlijk is. Jij bent degene die uiteindelijk bepaalt, wij geven het advies en de inspiratie!

Over indeco

Onze passie en ideeën voor het ontwerpen en maken van bijzondere woondecoratie en meubels, groeien met de dag. Het werken met het natuurlijke materiaal ‘hout’ geeft ons een bron van inspiratie. Omdat wij ook de mensen willen blijven inspireren, bedenken, ontwerpen en maken wij zelf onze producten. Dit doen wij met heel veel passie en gedrevenheid. We werken met vele houtsoorten, zowel Europees als tropisch, waarvan de kwaliteit bij ons voorop staat. Wij zoeken daarom het hout zelf uit dat we voor onze producten gebruiken.

Naast het maatwerk hebben wij een eigen webshop. Hier vindt je een prachtig assortiment aan (klein)meubelen, accessoires, woon- en wanddecoratie, die je direct kunt bestellen. Neem gerust een kijkje om een indruk te krijgen over het werk van Indeco Design. Doe inspiratie op van het vele moois dat wij in onze webwinkel te bieden hebben.

Vindt je echter niet dat wat je zoekt, wil je een meubel met specifieke maten, een andere stijl, of wil je eigen ideeën realiseren, wij hebben de ervaring. We zetten jouw ideeën om tot unieke producten, zorgen voor oplossingen, zijn origineel, duurzaam en betaalbaar, tegen een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Indeco Design is daarom meer dan alleen een online webwinkel!

Onze producten vindt je door het hele land

Indeco Design is gevestigd in Emmen. In de beginjaren genoten we met name bekendheid in de provincies Drenthe, Friesland en Groningen en in steden als Apeldoorn, Assen, Enschede, Hoogeveen, Meppel en Zwolle. Inmiddels genieten we landelijke bekendheid en zijn onze producten over het hele land te vinden. Afgelopen jaar hebben we bestellingen mogen ontvangen uit onder andere: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Middelburg, Hilversum, Breda en Den Bosch.

X
Indeco Design
0

Your Cart