Nieuw in onze collectie “Solar buitenlampen”

Nieuw in onze collectie “Solar buitenlampen”

  Met onze eigen ontworpen solar tuinverlichting heb je snel en eenvoudig tuinverlichting zonder installatie problemen. Dit komt omdat onze solarlampen onafhankelijk van het elektriciteitsnet zijn. In een handomdraai heb je met onze tuinlampen geweldige decoratieve lichtaccenten voor buiten. Vaak wordt het ook als hulpmiddel voor oriëntatie gebruikt.

  De solar tuinlamp, is dus buitenverlichting op zonne-energie. Vaak gebruiken wij eikenhouten stammen, maar een andere houtsoort is ook mogelijk, zoals bijvoorbeeld robinia/ acacia. Doordat hout een natuurproduct is, ziet geen enkele solar tuinlamp hetzelfde uit en maakt het daardoor nog unieker. In de stam is het zonnepaneeltje, de lampunit en het component volledig geïntegreerd. Het hout kun je onbehandeld laten maar voor bescherming tegen weersinvloeden kan het ook gelakt of met natuurlijke lijnolie behandeld worden.

  Hoe werkt onze solar buitenverlichting?
  Het zonnepaneeltje van de solar tuinlamp, vangt de zon- en lichtstralen op, waardoor het zijn energie oplaad. Wanneer het donker gaat worden, zal de solar buitenlamp gaan branden door de ingebouwde fotocel. De lengte van de branduren, het solar licht, is afhankelijk van de opgeslagen energie.      

  Tuinverlichting op zonne-energie heeft veel voordelen:
  – Solar buitenverlichting heeft geen stroom en/of stopcontact nodig voor het elektriciteitsnet. U hoeft dus geen stroomkabel te leggen.
  – De lampen kunnen overal naar wens neergezet worden, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.
  – Geen technische kennis vereist voor installatie.
  – Het verbruik is minimaal en tevens gratis door de zon.
  – Tevens goed voor het milieu.

  Solar buitenverlichting kan zowel in de zomer, maar ook in de winter gebruikt worden. Voor mensen die van een mooi design houden, iets unieks willen hebben uit natuurlijke materialen en toch modern, dan vindt u dat bij Indeco Design zijn. Speciaal voor gezellige avonden zorgen onze decoratieve solarlampen voor een ideale sfeer.

  Bestellen, meer informatie nodig?
  Wil je graag een prachtige solar buitenlamp bestellen? Dat is heel eenvoudig. Onder rubriek “Tuin & Terras” vindt je al onze solar buitenlampen, die je makkelijk en veilig online kunt bestellen.

  Onze solar lampen kunnen ook op maat en naar wens gemaakt worden. Wil je graag wat meer informatie over lampen online bestellen bij Indeco Design? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bij ons is veel mogelijk!

   

  Geef een reactie

  X
  Indeco Design
  0

  Your Cart