Meubelwinkel

Op zoek naar bijzondere woninginrichting?

Op zoek naar een meubelwinkel die u geen massaproducten levert? Wilt u een tafel die u in geen enkele andere Nederlandse woning terugvindt? Dan bent u bij Indeco Design op de juiste plek. Wij bieden u een ruim aanbod van woonartikelen die stuk voor stuk uniek zijn. Ook kunnen wij producten naar wens maken. Samen met u bespreken wij graag wat wij voor u kunnen doen. Wij hebben door de jaren heen al veel tevreden klanten geholpen. Bent u de volgende?

Meubelwinkel

Wat wij u te bieden hebben

Onze meubelwinkel biedt u een ruim aanbod aan woonartikelen aan. U kunt bij ons terecht voor een standaardcollectie. Deze woonproducten hebben een specifiek design en bepaalde afmetingen. Had u een ander ontwerp voor ogen? Vertel het ons en wij vertellen u wat er mogelijk is. Onze meubelwinkel kan u onder meer helpen bij het ontwerpen en vervaardigen van:

  • Verschillende soorten verlichting. Denk hierbij aan vloer- en hanglampen, maar ook aan verlichting die van kleur kan veranderen.
  • Decoratiestukken. Zo vindt u bij ons plantenbakken, spiegels en zelfs sieradenhouders.
  • Meubels. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor tafels en krukken, maar wij zijn ook hét adres voor tuinmeubels.

Dit is maar een greep uit ons aanbod. Wilt u graag meer weten over onze woonartikelen? Bezoek dan snel onze online meubelwinkel.

Wat onze producten uniek maakt

Bij Indeco Design gebruiken wij hout voor het vervaardigen van onze woonartikelen. Hierdoor is ieder woonartikel dat wij maken uniek. Zelfs in onze standaardcollectie zult u geen producten vinden die precies hetzelfde zijn. De reden hiervoor is dat elke houten plank, tak of stam anders is. Niet alle jaarringen zijn even breed. Sommige stukken hout hebben wel knoesten en andere weer niet. Bij onze meubelwinkel vindt u om die reden dan ook alleen unieke woonartikelen.

Onze populaire producten van dit moment zijn:

Onze meubelwinkel inschakelen?

Wilt u graag meer weten? Of wilt u onze meubelwinkel inschakelen voor het maken van tuinmeubels of verlichting? Vraag het aan onze medewerkers. Zij staan voor u klaar om u verder te helpen. U kunt hiervoor het online contactformulier invullen of mailen naar info@indecodesign.nl. Spreekt u liever een van onze medewerkers persoonlijk? Dan kunt u telefonisch contact met opnemen door te bellen naar 0591-785755. Wat kan onze meubelwinkel voor u doen?

X
Indeco Design
0

Your Cart