Meubels online

Niet zomaar meubels!

Wilt u meubels online bestellen voor uw woonhuis, maar niet dat wat het gros van Nederland heeft? Dan zit u goed bij Indeco.

Indeco Design heeft een ruim aanbod van meubels en woonaccessoires die één voor één uniek zijn. Bijzondere meubelen hoeven niet onbetaalbaar te zijn, neem snel een kijkje op onze online site waar u het bewijs vindt.

Vindt u online net niet die meubels waar u naar op zoek bent, Indeco kan ook woonartikelen voor u op maat maken. Tijdens een persoonlijk gesprek, spreken wij graag samen met u door, wat uw wensen zijn en gaan naar aanleiding daarvan het designstuk realiseren.
meubels online

Kies voor goede service

Wij hebben de tevredenheid van klanten in het allerhoogste vaandel staan. Daarvoor gebruikt Indeco diverse soorten hout voor meubels uit het binnen- en buitenland, waarbij de hoogwaardige kwaliteit niet uit het oog verloren gaat. Zo zoeken wij het hout zorgvuldig uit voor ieder van onze items. De gehele productie hebben wij in eigen beheer. Daardoor kan Indeco u de kwaliteit garanderen die u van ons verwacht.

Maak gebruik van de voordelen van Indeco Design!

Om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, doet Indeco graag dat beetje extra voor u. Zo bieden wij een collectie aan van originele meubels en andere woonproducten, die u online bij ons kunt aanschaffen. Voordelen:

– U vindt bij Indeco Design geen massaproducten.
– Naast onze vaste collectie kan Indeco Design ook maatwerk leveren.
– Onze meubelwinkel maakt alleen de beste kwaliteit meubels en woonaccessoires.
– Betaalbaar en eenvoudig online te bestellen.
– Alles in eigen hand, van grondstof tot eindproduct.

Stoer, trendy en robuust zijn dan ook een paar van de unieke kenmerken van onze stijl. Indeco is dan ook niet zomaar één gewone meubelzaak! Kijk voor ons complete assortiment in onze online webwinkel en laat u inspireren.

Onze populaire producten van dit moment zijn:

Waarmee kan Indeco u van dienst zijn?

Wilt u uitgebreide informatie over mogelijkheden van eigen ontwerp, kleuren, materialen, afwerkingen of formaten? Neemt u in dat geval contact met ons op. Het contact formulier op onze webshop kunt u daarvoor gebruiken. Uw bericht probeert Indeco dan zo gauw als mogelijk te beantwoorden. Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur kunt u Indeco ook telefonisch bereiken op (0591) 785755 of eventueel e-mailen naar info@indecodesign.nl.

Welke meubelstukken of woonaccessoires u ook zoekt, Indeco maakt het graag voor u.

X
Indeco Design
0

Your Cart