Houten meubels en woonaccessoires Meppel

Unieke houten woonaccessoires en tuinmeubelen

Kom vanuit Meppel naar onze meubelwinkel voor uw woondecoratie. Wilt u niet de kast of of tafel die uw buren ook hebben? Dan bent u bij Indeco Design aan het goede adres. Wij zijn geen standaard meubel- of lampenwinkel. Elk product dat wij leveren is uniek. Hierdoor vindt u bij ons dan ook alleen woonaccessoires en meubelen die u in geen enkele woning in Nederland terugvindt. Wij hebben al verschillende klanten mogen helpen. Bent u onze volgende tevreden klant in Meppel?

Geen standaard houten meubelen in Meppel

Bij ons vindt u een standaardcollectie, al is standaard misschien niet het juiste woord. Ieder van onze producten is namelijk uniek. Wij werken namelijk met hout. Iedere plank, tak of stam die wij gebruiken, ziet er anders uit. Het is immers een natuurproduct. Hierdoor is ieder van onze artikelen anders. Het kan dus zomaar zijn dat wanneer u in Meppel een aantal van dezelfde tuinmeubelen bij ons bestelt, het uiterlijk onderling enigszins verschilt. Wat wel altijd hetzelfde blijft is de hoge kwaliteit die wij leveren.

Bijzettafel Meppel

houten krukje Meppel

Een van onze woonaccessoires bestellen?

Misschien heeft u naast onze unieke meubelen interesse in een van de woonartikelen uit onze standaardcollectie? En wilt u deze graag online bestellen in Meppel? Dat is heel eenvoudig. Door op de knop ‘bestellen’ naast het artikel te drukken, kunt u het product in het winkelmandje plaatsen. Vervolgens klikt u op ‘afrekenen’ en volgt u de stappen. Binnen een aantal werkdagen ontvangt u uw bestelling. Voor meer informatie over het online bestellen van onze producten kunt u terecht op de site van onze meubelwinkel.

Van woondecoratie en woonaccessoires tot tuinverlichting

Wij bieden u in Meppel een ruim aanbod aan woonartikelen. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

  • Wanddecoratie
  • Tuinverlichting
  • Woonaccessoires
  • Boombakken
  • (Bijzet)tafels
  • Spiegels

Dit is maar een gedeelte van de producten die wij u in Meppel bieden. Wilt u meer weten? Bezoek dan snel onze webshop.

buitenverlichting Meppel

design lamp Meppel

Interesse in tuinverlichting of tuinmeubelen in Meppel?

Wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen doen in Meppel? Of wilt u informatie over een van onze woonaccessoires? Neem dan contact op met onze meubelwinkel. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0591-785755. Ook kunt u het contactformulier invullen op onze website of een mail sturen naar info@indecodesign.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk terug op uw bericht. Wij maken uw woondecoratie en woonaccessoires voor u in Meppel.

X
Indeco Design
0

Your Cart