Maatwerk

Maatwerk: de mogelijkheden zijn grenzeloos, altijd uniek en naar persoonlijke wens!

Herkent u dat ook? U heeft houten meubels, woonaccessoires of lampen gezien, maar heeft het liever net iets groter of kleiner. Jammer is dat. In vele willekeurige meubelwinkels en webshops is dit namelijk het geval, deze leveren alleen standaard maten. Indeco Design niet! Wij zijn een ambachtelijke meubelmakerij en meer dan alleen een online webwinkel. Stel u ziet in onze webshop een artikel van uw dromen dat net niet de juiste maat heeft, óf uw gewenste houten meubelstuk staat er niet tussen óf u loopt al een tijdje rond met een persoonlijk idee en wilt deze graag verwezenlijken. Dan kunt u bij ons MAATWERK aanvragen tegen eerlijke, scherpe en betaalbare prijzen! Surf nu naar Indeco Design om een impressie te krijgen over onze stijl en aanbod.

Als het gaat om maatwerk van meubels of woonaccessoires, denkt men al snel dat het heel erg duur is. Maatwerk is echter afhankelijk van het materiaal, uw wensen en het aantal uren. Natuurlijk zijn de kosten belangrijk, maar de prijs voor maatwerk valt vaak reuze mee t.o.v. een standaard meubelstuk in een gespecialiseerde meubelwinkel.

Maatwerk biedt een tal van voordelen die uw overweging meer dan waard zijn, namelijk;

– alle afmetingen zijn mogelijk.
– ruime keuze in houtsoort, mogelijkheden met combinaties en/of details.
– maatwerk kent geen grenzen, daardoor kunt u uw creativiteit de vrije loop laten gaan.
– tijdloos ontwerp, duurzaam en heel persoonlijk.
– het item kan naadloos opgaan in de rest van uw interieur
– geen lange zoektocht langs meubelzaken om het perfecte meubel te vinden.

Maatwerk

Mensen die een interieur hebben wat de landelijke sfeer nastreeft, zal u niets verbazen dat deze bij ons aan het juiste adres zijn. Indeco Design is dé expert in het maken van bijzondere meubelstukken, woondecoratie en verlichting voor in en rond uw huis. Onze specialisatie is het bedenken en het op maat vervaardigen van natuurlijke woonartikelen. Indeco wil graag maatwerk leveren en vindt het daarom leuk, om de uitdaging aan te gaan om steeds iets aparts te maken. Wij zetten uw idee om in een ontwerp. Zo ontstaat een uniek meubelstuk dat letterlijk voor u op maat gemaakt wordt. Kwaliteit en de tevredenheid staat bij ons voorop. Als u tevreden bent over het eindresultaat van het maatwerk item, is onze missie geslaagd.

Handgemaakte houten meubels en woondecoraties

Houten meubels, woondecoraties en lampen van Indecodesign.nl worden volledig in Nederland vervaardigd! Wij maken meubels en woonaccessoires die maatwerk en natuurlijke producten combineren, gekoppeld met ervaring, creativiteit en puur vakmanschap. Door onze passie voor hout en oog voor detail, kunnen wij alles voor u verzinnen, ontwerpen en maken. Elk meubelstuk dat als maatwerk opdracht is aangenomen, wordt één keer gemaakt en helemaal op uw wensen afgestemd. Zo weet u zeker dat u altijd in het bezit bent van iets unieks.

De natuur…

Als u voor maatwerk kiest zijn de mogelijkheden onbegrensd. Van speels of juist strak, ieder ontwerp is mogelijk. Ook de keuze die u maakt in het gebruik van verschillende houtsoorten, bijvoorbeeld donker hout is prachtig te combineren met een lichtere houtsoort of  een ander houtsoort toevoegen als detail. Indeco Design werkt met diverse soorten hout zoals eiken, beuken, berk, red cedar, essen, iepen, kersen, noten, plataan, robinia en meer!

Als specialist in boomstam meubels zijn wij voortdurend op zoek naar hout van verschillende boomsoorten die geschikt zijn voor het vervaardigen van hoogwaardige meubels en woonaccessoires. Het hout, dat voornamelijk vrijkomt bij de kap van bomen in Nederland, wordt door ons bewerkt tot unieke houten meubels, woondecoratie of wanddecoratie. Ons belangrijkste principe is; het moet zo natuurlijk mogelijk blijven en de schoonheid van het hout, het authentieke karakter moet duidelijk zichtbaar en fascinerend zijn. Wij maken geen producten die machinaal en in massa geproduceerd worden, maar bij ons moet het uniek zijn, waarbij de natuurlijke kenmerken van het hout centraal staat.

Maatwerk

Onze producten vindt je door het hele land

Indeco Design is gevestigd in Emmen. In de beginjaren genoten we met name bekendheid in de provincies Drenthe, Friesland en Groningen en in steden zoals Apeldoorn, Assen, Enschede, Hoogeveen, Meppel en Zwolle. Inmiddels genieten we landelijke bekendheid en zijn onze producten over het hele land te vinden. Afgelopen jaar hebben we bestellingen en opdrachten mogen ontvangen uit onder andere: AmsterdamEindhoven, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Middelburg, Hilversum, Breda en Den Bosch.

Meer weten over maatwerk?

Of het nu gaat om een karaktervol meubelstuk, stoere woonaccessoires of lampen online, wij maken het allemaal op maat!

Maatwerk
Voor advies en offertes voor maatwerk, neem gerust contact met ons op. Heeft u zelf een idee, schets dan kort een tekening en stuur deze dan naar info@indecodesign.nl. Wij streven er naar om alle mails zo snel mogelijk te beantwoorden.

X
Indeco Design
0

Your Cart