Lampenwinkel

Geen standaard lampenwinkel

Op zoek naar een lampenwinkel die u meer biedt dan de standaard IKEA-lamp of plafondlamp? Bij Indeco Design bent u dan op de juiste plek. U vindt bij ons unieke verlichting gemaakt van hout. Wij bieden u een standaard aanbod, maar wij kunnen ook lampen voor u op maat maken. Door de combinatie van onze ervaring en uw wensen kunnen wij een product maken dat uniek is en een persoonlijke touch heeft.

Onze standaardcollectie

Naast maatwerk vindt u in onze lampenwinkel ook een standaardcollectie. Dit zijn lampen van een bepaalde afmeting en met een specifiek design. Toch is ieder stuk van deze collectie uniek. Wij gebruiken namelijk hout voor het vervaardigen van onze lampen. Niet ieder stuk hout ziet er hetzelfde uit en onze producten daarom ook niet. In de standaardcollectie van onze lampenwinkel vindt u onder andere:

  • Tafellampen. Ook verkrijgbaar met led-strip, die u in een kleur naar wens kunt instellen.
  • Boomstam hanglamp. Ook leverbaar met led-verlichting, deze kunt u niet van kleur veranderen.
  • Wandlampjes
  • Vloerlampen. Met led-verlichting leverbaar, die kunt u instellen in verschillende kleuren.

Benieuwd geworden naar onze collectie? Bezoek dan direct onze webwinkel.

Lampenwinkel

Wij doen dat beetje extra

Bij ons staat u als klant centraal. Wij doen er dan ook alles aan om aan uw wensen te voldoen. Zo biedt onze lampenwinkel naast de standaardlampen in onze collectie, ook de mogelijkheid om verlichting naar wens te laten maken. Maar wij zijn meer dan een online winkel voor lampen. Het gehele productieproces van uw lamp verzorgen wij zelf. Dit begint al bij de materiaalkeuze en eindigt pas wanneer het eindresultaat klaar is. Op deze manier kan onze lampenwinkel de kwaliteit van onze verlichting waarborgen.
Onze populaire producten van dit moment zijn:

Meer informatie? Bel ons

Heeft u nog een vraag voor onze lampenwinkel? Of wilt u ons inschakelen om een lamp naar wens te maken? Neemt u dan contact met onze medewerkers op. Vult u hiervoor het contactformulier in op onze contactpagina of stuur een e-mail naar info@indecodesign.nl. Wilt u graag een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Bel dan naar het telefoonnummer 0591-785755. Welke type verlichting wilt u van onze lampenwinkel?

X
Indeco Design
0

Your Cart